Ahojte maminky
Moje dieťa ma 13 mes, chlapec narodený bez problémov, adaptácia prebiehla v poriadku.
Počas tehu žiadne problémy, vôbec nič
Ale poslednú dobu sa neviem ?velmi rozčuľuje?
Proste sa cely napne, až sa trasie a cely sčervená
ruky ma v kŕči, vydáva zvuk ako keby sa nemohol vykakat a hneď to po 2 sekundách prejde (kakat netreba je to len taký zvuk ako keby tlačil)
Neviete o čo by mohlo ísť ? Ďakujem
a ty v ten moment robíš čo? obskakuješ,venuješ všetku pozornosť,prosíš nech sa znormalizuje? presne toto chce....skús ho ignorovať
@nana8989 trápi ma že to robí už 3-4 mesiace, napr keď mal zapnutú tv, pozerá rozprávku 2x denne (4-5 min)
Vypla som a hneď nerva 🙈
@janinah nie, poslednú dobu to ignorujem, len vidím že to robí. Viem že sa mu nič nestane
jáááj,ked vypneš telku, tak to klídek,máš doma typického chlapa....
@janinah 😂tak to som rada, našla som podobne fórum a tiež to iste čo my, mamka písala že to zmizlo samo🙂 alebo možno je nervak po mne 😂
@saska121212 tak mu nezapínaj telku, podľa mna v tomto veku má na rozprávky ozaj ešte čas, nebude sa ti nervačiť potom, ked vypneš
@saska121212 jaaaj, tak to buď ešte v pohode. Moja už je v tom štádiu, že keď varím napríklad, tak sa snaží vyliezť na skrinku a keď jej poviem ze:Jasminka nelez tam lebo spadnes, tak chytí tie nervy co som opísala, dobehne s vreskotom ku mne a začne sa mi štverat na nohy ako Tarzan na lianu. Bola som z toho zúfalá, ale už to ignorujem, lebo by som sa zbláznila 😂
@saska121212 spytala si sa ho, co mu je, ci brusko, hladkala mu ho, objala ho? Moje telku malo pozera, vsak to takemu malemu mozgu zle robi, ja by som iste neignorovala preboha, vsak mladatko malinké, treba mu pomoct emocie spracovat aj mu pomoct telo spoznat, telka pre tak maly mozog je nevhodná, vobec nie, a ze ci je nervak a dokonca po Tebe? Hm zeby uz tak rychlo nabehol na zlozvyky. Taky maly iste nie, to skor poterbuje pomoc s porozumenim k tomu co sa deje co prebieha,
@saska121212 v podstate máš jedno či to bude telka či niečo iné😊.Objavuje svoje ja a bude sa hnevat kedy sa mu zachce.Dost skoro začal bude s ním sranda😅záujmu ho niečím iným nevenuje pozornosť.Este možno budú časy, že sa hodí o zem
A bude horšie 😃skus si precitat veci o obdobi vzdoru😉
Ďakujem vam veľmi pekne 🙂 snáď to nebude nič zle, skúsim sa opytat pediatričky, čo na to povie
Objavil svoje nervy. Ja som mala do roka doma anjelika a potom? Nechápem čo sa tomu môjmu dievčatku stalo, ale také nervy chytá, všetko si vydobija hneď a tiež ako píšeš, celá sa napne, očervenie a reve 🙄 ale je to podľa mňa zas len obdobie ktoré ako prišlo tak aj odíde 😊