Dievcatá, ak ste mali podobný problém,kedy sa zlepšil spánok vašich detí?
Dcerka skoro ročná je velmi zlý spáč od narodenia. Ked bola maličká, tak sme nemali režim, chodila spať neskoro, trápili ju koliky. Potom som vytvorila režim, ktorý ale občas absolutne nefunguje. Jediná istota je, ze malá zaspí na prvý denný spánok ráno o deviatej. Poobedný spánok sa buď podarí okolo jednej az pol druhej alebo vôbec. Ak poobede nespí, do postele sa pýta už o pol 6. Inak zaspáva na nočný spánok o siedmej. Ale bez ohľadu nato,kedy ide spať, čo večeria alebo aký sme mali deň, vstáva po dvoch hodinách, po krátkom nakojení zaspáva. A takdookola celú noc.V postelijunemám, nedokáže vedľa mňa ležať bez cucania. A ked cíti mlieko, bola by najradšej prisatá celú noc.Takze ani vtedy spánok nič moc,lebo sa budí,lezie po mne, mení prsníky, zaspí len na chvíločku. V postielke vydrží aspoň tie dve hodiny. V noci k nej vstávam lenja,manžel ju nevie utíšiť.
Mali ste to podobné, kedy sa situácia zlepšila?
@vefi89 chystam sa odstavovat od oktobra.
@miraklemeister tak toto pozná asi veľa mamičiek, ktoré kojili svoje deti 🙂 u nás to bolo to isté. Celú noc na prsníku, spinká pekne až keď som ho odstavila od konenia. Takže ešte vydrž a keď prestaneš kojiť, vyspíš sa 🙂
@darty13 dakujem za nádej
@miraklemeister ahoj, mám to isté, ibaže spí so mnou, a zaspava o pol desiatej. Inak detto od malinka koliky, spávať sme chodili zhruba o tretej ráno. S prvým synom som to mala tiež. Prešlo to, keď sa odstavil od kojenia. Takže len vydržať 😉