Ročné bábätko sa bije do tváre

kvietinka12
12. sep 2021

Ahojte idem k vám o radu , mám ročného chlapčeka
V poslednej dobe sa začat biť do tváre,keď sa mu niečo nepodarí alebo keď plače. Neviem čo to znamená.
Keď sa hráme a hračka sa neprisposobi jeho predstave 😄 tak ju hodi o zem a začne si dávať "facky". Máte niekto s tým skúsenost? Ďakujem .

karhu
12. sep 2021

aj nas skusal a preslo ho to..pripadne som mu zakazala udierat "moje babetko", fungovalo to😀

ivangeline
13. sep 2021

Jj. Suhlasim. Tak bud taktika nevsimat a ak nezaberie,zakazat to robit. Nasa sa hadazala o zem a bila tak hlavu... Zakazovala som. Uz to nerobi.. 🙂 Obcas od nerbou hryzie,co jej pride do cesty ale lepsie ako kwby si takto ublizovala..

zuzkaa1991
13. sep 2021

@kvietinka12 tak ako píšu vysse mamicku hned zakazat q vysvetliť ze sa to nesmie vsetko zle.som hned na začiatku zakazala a fakt nezazila som svoju dceru takych amokov ako pisu ine mamičky fakt len zakazat hned na prvýkrát ked zacne robiť (hpdit sa na zem, bit sa, hrýzť...)

hennyinnsbruck
13. sep 2021

Moja sa bila po hlave .kratko som vysvetlila samych seba nebijeme -tu je gauc ,vankus tu si mozes Buchnut…pochopila

bagre
13. sep 2021

@kvietinka12 celkom normálne obdobie, kedy si dieťa začina uvedomovať že sa mu nedarí vždy všetko. Ja som riešila tak, že som chytila rúčky a povedala že sa nesmie biť, že sa podarí inokedy, že je šikovný. Niekedy som odignorovala (ak som mala pocit že je to na upútanie pozornosti). Dôležité je, aby si dieťa neublížilo že si tresne hlavu o niečo alebo sa celé hodí a narazí... a prešlo to u všetkých

maminkadeticiek
13. sep 2021

Aj nas to robil ked sa nazlosti resp.ked nedostal co chcel.Branenie tomu nepomahalo tak som si to prestala vsimat.Nedivala slm sa nanho a odisla,postupne s tym prestal.Takze ja radim nevenovat tonu pozornost. Neublizi si.