Zdravim mam cca rocnu dcerku ktora vsetko okuse. najnovsie zacala obhryzat postielku ale az tak ze vyhryzla triesky z dreva. Omotala som ju obvazom ze ked to bude meksie strati zaujem. (na kovovy kocik to fungovalo ten uz nehryze) ale len vyhryzla kus obvazu ktory som jej musela vytahovay z ust. Normalne sa zahryzla a trhla dozadu jak ked lev sklbe gazelu. Ako jej zabranim tomu aby jedla drevo z postielku?
@silviazlat mala ma uz 6 zubov 4 hore a 2 dolu. su v pohode a ma aj kusatka a ona celkovo hryze vsetko len uz pochopila ako to aj vykusnut predtym to len zahryzla. ten lak vyskusam
@amy12345 https://www.brendon.sk/ochrany-na-postielku-pro... tie listy aj mna napadli
@amy12345 ja mám tiež na hornom ráme postieľky také plastové lišty maximálna spokojnosť aspoň nehryzie drevo a s tým obväzom to nebol dobrý nápad môj je tiež taký ale ten obväz by tiež určite nepomohol skús tie lišty
Malý má rok a pol a tiež začal hrýzť postieľku. 🤔 Ja sa z toho smejem. 😀😀😀😀😂
@amy12345 Dá sa kúpiť nezávadný lak na nechty, ktorý je určený proti obkúsavaniu nechtov - má nepríjemnú chuť. Možno niečo také... dcérka má zúbky v pohode? Bola si s ňou u zubára? či nemá nejaký zápal, ten ju svrbí a takto si môže "uľavovať".... prípadne jej kúp kusátka, ktoré sa dávajú keď idú zuby...