Dobrý deň. Mám ročnú dcérku, ktorá je na materskom mliecku plus samozrejme je prikrmovaná každý deň. Podávané raňajky aj obed. No nie vždy veľa spapa ale vždy dačo zje, aj chrumky atd
No ide o to, že mi nekaka aj 2-3 dni.
Myslite že to je problém alebo je to normálne? Ďakujem.
@tinka_1807 ďakujem! 😍
Píšeš že podávané raňajky a obed. To má zatiaľ iba dva chody denne? Ja mám ročného a teda papá raňajky desiata obed (polievka aj druhé jedlo), olovrant aj večera. A tiež je ešte aj kojený.
Možno len jednoducho nemá čo kakať.
@54tinka54 áno jej to stačí!
Kup vlakninu od Nestlé, zamiesaj do poluevky alebo caju a uvidis, ako sa pekne rozkaka. Moj syn tiez kakal raz za 3 dni, ale uz maval aj trochu krvi na vrchu. Doktor povedal,ze ak by nemal žiadne problemy pri kakani a ziadne bolesti bruska, nevidi v tom problem
Podľa mňa úplne normálna vec...Teda ak nemá bolesti bruška a problém pri vyprázdňovanie (tvrdú stolicu) a vyzerá zdravo, tka to absolútne neries. Každý organizmus je iný. Za normálne sa pokladá mať stolicu aj raz za 3 dni.
Ale ak to veľmi vadí vyskúšaj jej dávať viac vlákniny, prípadne viac nech sa hýbe. Ale podľa mňa keď ma štandardnú a raz za 2-3 dni, tak to nerieš.