Ročná dcéra sa vychádzala po Moltoferi

sibyll
26. máj 2019

Ahojte, viem že takúto vec treba riešiť s doktorkou, len tá nedeľa je... Ročná dcéra dostala predpísané železo Maltofer, pirydoxin a cebion sirup. Hned sa vyhadzala všade. Len ja teraz neviem z čoho to môže byť. Nemáte s tým náhodou niektorá skúsenosť?

nika3136
26. máj 2019

@sibyll
Možno Cebion sirup, obsahuje pomarančovú príchuť.

yna1
26. máj 2019

@sibyll tiez si myslim, ze to bude asi alergia na citrusy..:/

sibyll
autor
26. máj 2019

Pomarančový čaj bežne pije a nič... Uz aj citron chutnala... Ja ozaj neviem

kika831
26. máj 2019

@sibyll ja myslim ze cebion- a nebola na slnku? Nemate doma aerius na alergiu? Aby jej to stiahlo tu alergicku reakciu alebo fenistil kvapky. A samozrejme vsetko vysadit. Inak nas maly z Cebionu ale multi ( nie klasicky cebion) zvracal.

sta0
26. máj 2019

@sibyll a nemôže to byť reakcia na ten Maltofer? Neviem aké má vedlajšie účinky, keď tak si skús zavolať na pohotovosť, prípadne tam s malou vybehni aby ju pozreli.

nika3136
26. máj 2019

@sta0
Je to železo. Tam je skôr nežiadúci účinok sfarbenie stolice alebo iné problémy s GIT ako zápcha, zvracanie .... Asi pri každom lieku je možná kožná reakcia, ale z týchto je najpravdepodobnejší Cebion podľa môjho názoru

sta0
26. máj 2019

@nika3136 viem, že to je železo 🙂

ciola
26. máj 2019

@sibyll zavolaj lekárke, povedz o čo ide a dala by som aj testy na alergie urobiť, vysadila by som cebion až po dohovore s lekárkou

sibyll
autor
26. máj 2019

Dakujem pekne, hned rano jej volám... Dnes už aj tak žiadne lieky nedostane

smajlik46
Autor odpoveď zmazal
Zobraz