Rizikové tehotenstvo a režim s 20 mesačným synom

23. máj 2022

Prosím Vás, ako ste fungovali pri malom dieťati ak ste mali druhé tehotenstvo rizikové ?
Mna dnes prepustili z nemocnice po 10 dňoch, aj mi šili krčok nakoľko som ešte len 22+4tt a krčok 2.5cm.
Pri synovi som mala to iste a nakoniec som prenášala, porod skončil sekciou, ale pointa je to, že som prvé tehotenstvo preležala no teraz pri synovi sa to nedá stále iba lezat.
Ako ste to zvládli vy ???

tianna
23. máj 2022

Ak nemáš pomoc rodiny/známych tak sa to skrátka nedá.. úprimne ak si mala prvé rizikové čudujem sa že si nepočkala s ďalším bábätkom. Držím ale palce nech to dobre dopadne 🍀

pribinak
23. máj 2022

Muž by si mal vziat pn-ku, pomôcť by mohli rodičia, svokrovci, Krstna. Proste rodina by sa mala pri dieťati prestriedat, aby si ty mihla čo najviac oddychovať
Nie si ani v polovici tehotenstva. Daj si bacha, to nie je sranda. má prekvapuje, že po tak komplikovanom tehotenstve ste sa ponáhľali so súrodencom.

tosomja
23. máj 2022

Muž??

dada13288
23. máj 2022

@maria30 ja som nemala prve rizikove a otehotnela som po 9 mesiacoch. Bohuzial druhe rizikove od zaciatku. Moja mama s ockom chodili na par hod ku mne ale inak som musela napriek krvacaniu robit vsetko sama. OCR a PN u manzela nepreslo, bola som doma cize ocr nie a na pn nebola diagnoza. O 5 dni rodim, cize sa to da vzladnut.

tianna
23. máj 2022

@pribinak toto by napríklad u nás nehrozilo.. rodiny majú názor vy ste si dieťa spravili tak sa teraz starajte. Teda nie je to realizovateľné u každého. Dokonca pri najmladšom drobcovi mal muž úraz, operovana ruka, ja na rizikovom, nikto nám ani nakupovať nechodil, muž sa ťahal s taškou na kolieskach keďže nemohol ani šoférovať 🤐

pribinak
23. máj 2022

@tianna smutne. My si ako rodina pomáhame, ale jasne, nie všade to tak je

pestenuliky
23. máj 2022

Odpovede typu načo ste sa ponáhľali si nevšímaj.
Ja mám deti 3 - 9r, 2r a 10mes. Najstaršia je diabeticka. Som nane sama. Muž pracuje v zahraničí. Mame veľký dom, stena nemeckého ovčiaka a som tu…nieje to vždy jednoduché. Cely deň človek kmitá ale všetko sa dá keď sa chce.
Tiež stredný syn neobsedi. Nepoznám čo je to spat cez deň. A tie čo píšete načo sa ponáhľala … tak potom otázka….načo máte vy deti keď potrebujete pomoc?