Kocky, podarilo sa niektorej z Vas pomoct si touto knihou? Moja mala sa budi kazdu hodinu. Ak sa tej knihy pripadbe chce niektora zbavit, dajte vediet. Vdaka
@evitka83 ja sa jej zbavit nechcem..ale fajn citanie. Zistila som,ze som to s detmi vlastne tak robila..len ja som samu seba volala leniva,lebo som.nevstavala,ked mrnkali,len ked sa az naozaj rozplakali. Napriek dojceniu sa budili naozaj malo - ak,tak maximalne raz. Lebo to je vraj v tom,ze skocis k babu hned,ako mrnkne a tym ho vlastne zobudis. Jednoducho ho chvilu nechas,ci sa utisi samo. Ak nie a rozplace sa viac,az vtedy ho tisis.
@evitka83 Ja by som sa tým nestresovala, každé dieta je iné a naučí sa spat celú noc v inom veku. Samozrejme pokial neplače, len trošku pomrnkáva, tak k nej ani nechod. Ked naozaj srdcervúco plače, tak jej daj pit alebo dudel, neboj sa, nebude taká večne, za pár mesiacov sa to určite zlepší. Moj starší syn začal spat celú noc v 9.mes. Predtým sa budieval aj 4 krát za noc. Môžeš jej dat večer nejakú kašu, možno bude viac napapaná a vydrží dlhšie spat. Moj mladší syn začal tak lepšie spávat až okolo 2 rokov, dovtedy sa vždy aspon raz-dva razy zobudil v noci, len som ho pohladila a bol ticho. Proste potreboval cítit blízkost, sú také deti a nič s tým nenarobíš. Niekedy stačí len počkat pár mesiacov a prejde to samé.
podla tejto knizky ucis dieta pekne spat celu noc od jeho narodenia, do cca dvoch troch mesiacov to bud zvladne alebo nie, takze riesit spanok 7-mesacnej podla tejto knihy uz neporiesis
@evitka83, hladaj na google, da sa stiahnut zadarmo.