Ahojte, známe hovoria ako majú už davno nastavený režim, ale nech robím čo robím moje dieta nechce. Čo sa týka Papania, tak približne papa každé 3 hodiny v podobný cas umelého mlieka, ale spánok nula bodov. Doma nechce spat vôbec, ako náhle zaspí a zastavim kocar hneď je hore. Už neviem čo robím zle😏 v noci myslim že dobre, to zaspi cca o 20:00, o polnoci sa zobudí na mliecko,potom o 3:00 a 5:30 už buvat nechce
nerobis nic zle 🤷♀️ skratka to je tak, maly bude mat 6M a je to asi mesiac, co nam zaspal aj na balkone po chvili drncania, dovtedy len prechadzky a ziadne sadnem si na lavicku zaspal 😂 no a teraz je zasa vsetko inak a nechce spat vobec dlhsie ako 30 min. a je jedno, ci to je postielka, kocik, hybe sa, nehybe sa a rezim mame podla mna ale rezim neznamena, ze dieta ti bude spat v postielke, dve hodiny, 3-4x denne, nas vstava rovnako, chodi spat rovnako, na spanok ho ukladame kazde 2.5 hodiny, tak ma teraz bdele okna a vacsinou spi len 30 min. a mozem sa na hlavu postavit
nespi doma ani tie 30 min.? kazdy jeden spanok musis ist von? ako ho davate spat? v akych intervaloch?
@snehulienka639 aj čo sa týka spánku mi hovorili, ale našej malej to nejde.
@elizabet173 najhorsie je že ak nechce toľko spat tak nevadi, ale dokedy ma pit mliecko place. Spi chvilku a nevie v klude vydržať do papania. Nic jej nie je boli sme aj u doktorky, asi je len taka nervacka. No toľko placu a som z toho už vycerpana
@nina296 skusala si take tie bezne veci ako uspavanky, biely sum, mojkacik, plienka cez tvar (znie to cudne ale nas maly inak nezaspal v kociku, len plienka cez tvar), nam to zaspavanie funguje odkedy mu sledujem tie bdele okna, len on mi teda vydrzal nejest a neplakal takto, tak ti uplne neviem poradit, je to iba obdobie, to vieme vsetky ale kym prejde, tak jednu matku aby porazilo a ked prejde pride ine 🙈
@elizabet173 polohy sa bojim, lebo ma stále reflux. To je na nervy tiež. Vkuse peries a prezliekam a aj z toho sa chudatko nerváci.
@nina296 tak ten reflux je možno dôvod podráždenia a zlého spánku. Aj my sme to tak mali. Tie zalidocne stavu drazdia hrdielko,mozno preto pýta castejsie jest. Chvalabohu som veľmi skoro objavila caro nosenia. Dlho sme mali denne spanky len v nosiči, tak zvladol aj 3x2hodiny denne, ale nie vždy, niekedy len 20-30 min. Tie tri prechádzky denne stali za ten spánok. Na hodila som kilometre, aspoň som chudla 😀 Doma síce výbuch, ale na to kašľať.. Ved to ber tak, že toto je len fáza, detičky sa naozaj rýchlo menia, nič nerobíš zle. Môj ma 6m a v noci kojím niekedy 2x,inokedy aj 10x... Spať budem na dôchodku
Podobne to mala aj moja v takom veku. kociar sa musel hybat, inak v sekunde hore, ale tak nevadi, chodila som na prechadzky. V noci sme to mali tiez podobne, okolo tretej som zarabala mlieko a potom potiahla este do nejakej siestej. Chvilu hore a doobeda potom zase spanok. Vsak podla mna je to zatial postacujuci rezim pre tak male dieta. Ci ake rezimy maju ostatni?