Režim mesačného bábätka

nikolabulkova
7. aug 2015

Ahojte aky ste mali rezim u mesacneho babetka?

katkatt
7. aug 2015

žiadny. 🙂 a to myslim uplne vazne. Bola som rada, ze nemaju zameneny den za noc a ostatne som neriesila. ked plakali, som ich tisila, ked boli hladni, krmila. Niekedy sme nestihli vecerne kupanie, lebo babo zaspalo skor vecer a malo uz noc, inokedy sme uspavali do neskorej noci. Myslim tym mna a manzela.

bosoriak
7. aug 2015

@nikolabulkova Rezim a mesacne babatko pouzit v jednej vete? 😀
Absolutne ziadny. Prve naznaky pravidelnosti sa u nas zacali vzdy rysovat tak medzi 4. a 6. mesiacom.

timea7
7. aug 2015

myslím že ak má dieťatko mesiac, tak je to ešte v jeho réžii a nejaký čas ešte bude. U nás sa syn nadsatvil na režim sám, možno som tomu pomohla tým, že som ho večer ukladala v rovnakú dobu, ale predsa bol len o nejaký ten mesiac starší.

seahorse27
7. aug 2015

Mesačne babatko ešte nemá režim 😭 Ten sa začne tvoriť najskôr po 3.mesiaci a aj tak sa to bude do roka stále meniť...ako dieťatko rastie, znizuje sa mu potreba spánku a tym sa režim stále mení. Co sa týka papania, tak u nas je interval od narodenia rovnaký - 3 hodiny s výnimkou noci (papa mlieko 1-2 krat), maly ma 9 mesiacov.

mia997
7. aug 2015

Ja som začala prakticky od narodenia, o pol osmej kúpať, potom napapať a uspávanie. Vždy zaspí medzi 9-10 večer. V noci len kojenie poležiačky,inak spinká až do 6-7 hodiny. To nám funguje. Ešte by som chcela cez deň,ale to moc nejde,nakolko kočíkujem raz o deviatej, raz o desiatej, v horučavach vôbec,takže spinká ako sa podarí. Ale určite chcem začať postupne zaviesť nejakú rutinu, uvidím,ako sa budú rysovať jeho potreby. No a cez deň kojím každú hodinu 😝

siska53
7. aug 2015

@nikolabulkova ziadny.. Dojcenie na poziadanie,spinkali,kedy im bolo treba.
Jedine kupanie bolo v priblizne rovnakom case.
Jedine som mala vyhodu,ze v noci sa budili len raz,mala dokonca ibcas prespala noc celu,ale zas ked ju chytila kolika,tak sme boli hodinu aj dve hore.

sense
7. aug 2015

u nas bol v prvom mesiaci rezim o 07.00 zacala revat a revala do 23.00 s troma prestavkami ked zu nevladala kricat jedine kedy Bola ticho Bola v kociku,...ale inak snazila som sa ju kupat v tu istu hodinu...taky "pevnejsi" resp ustalenejsi rezim mala az ked prestali koliky aspon teda pocas dna a ma ho doteraz s obmenami prisposobujucimi sa veku dietata...

lukukuk
7. aug 2015

Režim? si si istá???

siska53
7. aug 2015

@mia997 ono sa to neskor ustali nam sa postupne zaviedol rezim ako pribudali prikrmy. A ano,maly vlastne mal rezim, kym bol len dojceny -papat kazdu hodinu az dve s vynimkou noci. 🙂)

bonaqa2013
7. aug 2015

žiadny. Dieťa spalo koľko chcelo, ako dlho chcelo, kojila som tiež ako často chcelo - aj v noci - na požiadanie.

sosanna88
8. aug 2015

tak ja neviem...moje dieta mi spalo 3-4hodky, zobudila sa, najedla, grgla, co trvalo 30-45min a znova spala...den/noc...v mesiaci.
to sa mi ako rezim zda. nie vojensky ale je to rezim. nebolo to hala-bala...takze sa mi nezda divne pytat sa na rezim u mesacneho decka, len neviem ako to je presne myslene....

ale hej, pravda je taka, ze ten ,,rezim,, sa do roka a pol menil...postupne sa casy bdenia predlzovali a casy spankov skracovali...ale nikdy sme nemali nejake extra odchylky a nikdy som malu nemusela prestavovat, štelovat...ona si to vzdy sama nejako prisposobila...

najlepsi ,,rezim,, aj najpravidelnejsi nastane vtedy ked dieta zacne spat len jeden denny spanok..aspon u nas tak.