Režim 8-mesačného bábätka

31. jan 2023

Ahojte. Chcem sa len informačne opýtať, aký majú režim vaše bábätká? Myslím co sa týka spánku. Môj má ešte 3 spánky, a neviem či je čas už prejsť na 2. Večer dosť dlho zaspáva, zaspáva sám, neplače ale trvá mu to aj hodinku kým zaspí. Aké bdelé okno by malo byt medzi posledný denným a večerným spánkom? Áno viem, že každé dieťa to má inak, no myslím, že približne rovnako.
Ďakujem

patka06
31. jan 2023

Každé dieťa je iné, sama musíš vycítiť čo potrebuje, nie je to približne rovnako.
Moja od 6 mesiacov spávala už iba raz, poobede cca od 13 stej do 15stej doma v postieľke. Neexistovalo spanie v kočíku, tam bola zvedavá, všetko musela vidieť, nezaspala ani náhodou. Režim si zmenila prakticky sama, ja som sa prispôsobila.
Vstávala ráno medzi 7 - 8 a večer zaspávala cca o 20 tej, prespala celú noc bez zobudenia

hilda08
31. jan 2023

Moj spi dva krat, budi sa okolo šiestej, tri hodiny bdele okno, hodina a pol spanku, tri hodiny bdele okno, hodina-hodina a pol spanku, potom ide spat o pol siedmej…zaspi za pat minut sám v postielke, v noci sa casto budi ale nema bdele chvile len sa preberie nakoji a spi dalej, spi pri mne

andreatytler
31. jan 2023

Nas v tom veku mal 2 spanky. Bdele okna:
Prve rano - 2.5 hodiny
druhe na obed - 3 hodiny
tretie poobede - 4 hodiny

orini
1. feb 2023

Ahoj moj 8 mesacny ma uz dva spanky
Prve okno su 3 hodiny
Druhe 3,5-4 hodiny
Posledne 3,5-4h
V noci dobre, stale sa koji tak sa budieva, ale nebuntosi. Napije sa a znova zaspi
Zaspavanie mu trva tak cca 15min

mary174
3. feb 2023

Ahoj, moj syncek bude mat o tyzden 8 mesiacov a este mame 3 spanky, vstava o 7:30, BO 2-2,5 hod , pospi 30 minut, bdele okno 2,5-3 hod pospi v kocari 2 hodky, potom BO 2,5 hod, spanok 30 minut a pred nocou BO 3 hod

beata_k
3. feb 2023

Moj mal 3 spanky a este aj ma (9 mesiacov) A ked ho boleli zuby a bol z toho unaveny tak aj 4. Na to neexistuje tabulka. Co ho nedam spat ked tam sedi jak 5 penazi? 🤷🏼‍♀️

kaja9555
20. mar 2024

@beata_k 🤣🤣 toto je dobre napisane