Ahojte chcela by som vedieť aký máte režim 6 mesačného bábätka? 😊... Naša malá má poslednú dobu strašný problém so spankami... Ráno vstávame už o pol 6 - 6...hráme sa.. Potom chodí spinkať po 2-2,5 hodine aj to poslednú dobu zapasime že vidno na nej aká je unavená ale nie a nie zaspať to pospi dakedy pol hodinku dakedy hodinku, budí sa s plačom a znova sa hráme ideme spať a kolobeh.. v noci sa budí strašne často dakedy nestíham ani zaspať a ona je už hore... Väčšinou sa len potrebuje pocuckať a spi ďalej... Je plne dojčená aj keď teraz sme začali zavádzať prikrmy. Zaspáva mi na prsníku.. Kedysi vedela aj pekne v kočíku zaspať teraz už ani to nehrozí... Ak máte možno dáke rady ako zlepšiť to zaspavanie a nočné budenie budem vďačná 😀😀.... Nevyzerá žeby to bolo spôsobené zúbkami
@miskamicha začala sa prekrúcať na bruško 😊 no keď ide spinkať nerobí to žeby sa mi krútila 😊
Joj,maj trpezlivost. Nam sa spanok pokazil tiez okolo 5,5mesiaca. Dovtedy sa budila len na cicik a spala dalej. Ale od 5,5m masaker. Teraz ma 7,5 a cez den spi 3x30min a je brutalne unavena a v noci kolko krat aj 1,5h je hore + vstavame este aj pomimo asi 10x v priemere. Este si uzijes,vela stastia🙃
@rja ja mám tri deti a každé malo svoje obdobie. Ako príde tak aj odíde. Čím viac to mamka rieši tým horšie. Aj u nás teraz 8-mesačná vstáva okolo šiestej. Tiež mala obdobie kedy takmer vôbec cez deň nespala a zo dňa na deň opäť začala. Teraz napríklad v noci vstane na hoďku a potom zaspí. Niekedy spala len v kočiari a teraz znova normálne v postieľke. No čo povedať ….tých kadejakých období ešte bude.
@rja to nevadi ze to nerobi. Naucila sa nieco nove a moze a to byt pricinou zleho spanku. To este bude ozaj ze vseljake. Nastuduj si nieco o spanku babatka.
Ďakujem mamičky za odpovede aspoň zas viem že v tom nie som sama 💪😀.... Verím že príde lepšie obdobie ale ako vravíte určite aj horšie no stále si to všetko čo je snažím užívať naplno keď nám tak rýchlo rastie
Tak ja len že ako sa to u nás zmenilo možno to daktorej mamičke pomôže 😊 zmenila som jej nočný spánok pred tým chodila okolo pol 7 ale presunula som jej ho na 8 večer a odvtedy denné spánky super nočné zobudí sa väčšinou len 3x a to sa napapá a spinká ďalej 😊 vyšiel nám aj prvý zúbok a tiež sme to zvládli výborne 😍
@rja nezacala robit teraz nieco nove? U deti sa spanok strasne meni... jeden den je tak a potom zase tak.