Zaujimalo by ma ako ma vyzerat deň lebo ja moc toho nestiham a mam pocit, ze sa malu snazim len zabavit, moc dlho ju nic nezabavi... popisete mi ako vyzeraju/vyzerali Vase dni, dakujem..
5 mesacne ešte extra dlho nezabavis. Ja som dala (syn teraz už 2 roky, dcéra aktuálne 5 mesiacov) na podložku na zem, aby sa nezgulali z gauča, robila som svoje, potom som si sadla k nim, ukazovala hračky, hrkálky, potom som kojila, prebalovala, dala spinkať, šli sme von a tak dookola, kým nešli vecer sa kúpať a spať.
5 mesačne nijak nezabavis jedine podložka , hračky nech sa ti už nacahuje šplhá , ja mám 5 mesačnú je na zemi nonstop pretaca sa guľa sa pláži sa točí sa bucha hračkami hra sa snimi , mám staršieho čiže áno kukne aj rozprávku nezabránil tomu bohužiaľ , má režim bdenia bdie 2 Max 2,5 hodiny a ide spinkať pred nočným spánkom bdie aj 3 hodiny toto sa snažím dodorziavat
Ja som s polrocnymi robila všetko. Dala som do kuchyne na zem podložku, nejakú tú hračku, kotulali sa po zemi, atď a ja som varila. Keď vedeli sedieť, dala som do stoličky a do ruky nejakú chrumku, mrkvu atď a ja som pozmyvala, navarila čo som potrebovala. Netreba sa im venovať celý, si zvyknú a budeš ich mať nalepené na nohách 🤣 keď som mala všetko porobene tak sme sa hrali, TAP TAP tapusky, čítali, stavali kocky, samozrejme ja, oni pozerali, burali smiali sa. A najradšej sme chodili vonku a aj teraz
@zuzikxx hmmm...daj ho na tablet, nech sa prehrá
@zuzikxx moja má 5 mesiacov v sobotu a celý deň závisí od toho, kedy vstane.. to sa trošku mojkáme v posteli, oblečieme sa, ja sa naraňajkujem a väčšinou ideme von.. ked potrebujem variť, tak najprv si navarím. Malá je na hracej deke, hovorím do nej, pozerám na ňu, ale nevydrží dlho... ked je nervózna, dám si ju do stoličky, prisuniem k sebe a ,,varíme" spolu...
zvykne byť hore 2 hodiny a potom ide spať... prvý spánok má cca 30 min .. obedný (po ďalších 2 hodinách bdenia) má niekedy 3 - 3,5 hodiny... potom ju už spať nedávam, lebo by bol dlho hore...
chodila spať vždy okolo 9 - 10, ale teraz už tretí deň ju ukladám tak, že o 8 už spí, samozrejme pred tým kúpeme...
a zatiaľ stíham všetko.. aj upratať, vyprať, požehliť... stále je malá pri mne bud v tej stoličke, alebo to robím pri nej na hracej deke
Ziadny režim pre tak male dieta netreba. Normalne rob co potrebujes popri praci sa mu prihovaraj, naplnené potreby nech má, nie pretaziť, obrazovku do jedneho roka by nemalo dieta pozerať.