Režim 2-mesačného bábätka

lujzast
20. jan 2023

Zdravím prosim aky mate denny rezim s 2 mesacnym babätkom ? A davate ho spavat pocas dna do pritmia alebo normalne pri svetle ? 🙂

zuzkaa1991
20. jan 2023

@lujzast ak som si dobre pamätala neriesila som žiadny rezim takeho babatka len som sledovala cas.ako spi resp kedy papa....takze pri tme nespala az neskor ked zacala vnimat...jedine v noci malicka lampička max aj doteraz tak fungujeme ze noci nepalim svetlo ani keď ideme.na wc uz ma 5r

ropucha6
20. jan 2023

@lujzast pocas dna mi spi, ked ideme von a potom taha aj tri hodiny v kociku. Inak moc nechce spat cez den, skor tak nahodne zaspi na pol hodinku, hodinku alebo v nosici. Normalne svetlo.

sorayaardente
20. jan 2023

Rezim? Môj sa najedol,bol tak pol hodinu hore a spal dve hodiny a dookola,už keď začal mrncat,som vedela,že chce zase spat..tak malé bábätká ešte potrebujú spat cez deň aj 5krat ,rýchlo sa unavia

matkahelka
20. jan 2023

@lujzast nepoznam dieta, ktore by ako 2mesacne malo nejaky rezim. a obe dcery mi denne spanky mavali len vonku na balkone v kociku, mladsia ma 13 mesiacov, stale spava cez den len vonku.

pribinak
20. jan 2023

2 mesačne bábätko a režim neexistuje.

tinka_1807
20. jan 2023

@lujzast Také malé bábätká ešte väčšinou nejaký extra režim nemajú. Skôr bábo len skúšaj navnimat. Bábo ti dá vedieť, keď je už unavené, alebo hladne. Snaž sa v noci keď spíte už nesvietit svetlo (iba úplne slabé keď tak) a nehrať sa s ňou veľmi, aby si postupne zvykalo na to, že v noci sa nehrá a nesvieti (spí sa). Režim sme my začali mať asi až okolo 8 mesiaca. Do vtedy boli akdejake obdobia - raz regresia, potom špurt, tak nejaká zmena, potom zuby ... A vlastne režim nejaký extra nebol. Väčšinou to prichádza až neskôr. 🙂

lujzast
autor
20. jan 2023

@tinka_1807 dakujem 🙂 aj som si mydlela ze je to skoro ale tak pre istotu som sa chcela uistit ze to tak maju aj ine mamicky ze nemaju nejaky extra rezim iba papat spinkat 🙂

amelie2017
20. jan 2023

U 2 mesacneho babatka nemozes ocakavat rezim. Ak je prvorodene, prisposobujes mu cely svoj svet, ak uz mas deti, snazis, ozaj sa len snazis, aby zapadlo do vasho rezimu.

marianarem
20. jan 2023

@lujzast Nemali sme rezim ani my. Ale v tych 2m sa mu dost zmenil spanok. Predtym spal hocijako, aj pri svetle. Ale zase nemal ani noc, kludne bol v noci hore aj niekolko hodin. Od tych 2m uz v noci spal, ale uz bolo treba aj cez den tmu na spanie.

andreatytler
21. jan 2023

@lujzast V mesiacoch bol hore asi 2 hodiny a potom 1-2 hodiny spal bez nejakeho pevneho rezimu. V noci sme sa snazili nezapalovat svetlo, len na pokakanu plieku. Denne spanky sme mali od narodenia pri svetle a v obyvacke pri normalnom hluku domacnosti aby sa naucil rozdiel medzi dnom a nocou a veru to uz v 2 mesiacoch dobre vedel a po prebaleni a nakrmeni zaspal v noci ovela skor a v tom veku si urcil aj vecierku lebo ked som ho ulozila na spanok o 18:00, tak spal 5 -6 hodin. Vsetky ostatne spanky mal 1-2 hodinove.