Zdravím prosim aky mate denny rezim s 2 mesacnym babätkom ? A davate ho spavat pocas dna do pritmia alebo normalne pri svetle ? 🙂
Rezim? Môj sa najedol,bol tak pol hodinu hore a spal dve hodiny a dookola,už keď začal mrncat,som vedela,že chce zase spat..tak malé bábätká ešte potrebujú spat cez deň aj 5krat ,rýchlo sa unavia
@lujzast nepoznam dieta, ktore by ako 2mesacne malo nejaky rezim. a obe dcery mi denne spanky mavali len vonku na balkone v kociku, mladsia ma 13 mesiacov, stale spava cez den len vonku.
2 mesačne bábätko a režim neexistuje.
@lujzast Také malé bábätká ešte väčšinou nejaký extra režim nemajú. Skôr bábo len skúšaj navnimat. Bábo ti dá vedieť, keď je už unavené, alebo hladne. Snaž sa v noci keď spíte už nesvietit svetlo (iba úplne slabé keď tak) a nehrať sa s ňou veľmi, aby si postupne zvykalo na to, že v noci sa nehrá a nesvieti (spí sa). Režim sme my začali mať asi až okolo 8 mesiaca. Do vtedy boli akdejake obdobia - raz regresia, potom špurt, tak nejaká zmena, potom zuby ... A vlastne režim nejaký extra nebol. Väčšinou to prichádza až neskôr. 🙂
@tinka_1807 dakujem 🙂 aj som si mydlela ze je to skoro ale tak pre istotu som sa chcela uistit ze to tak maju aj ine mamicky ze nemaju nejaky extra rezim iba papat spinkat 🙂
U 2 mesacneho babatka nemozes ocakavat rezim. Ak je prvorodene, prisposobujes mu cely svoj svet, ak uz mas deti, snazis, ozaj sa len snazis, aby zapadlo do vasho rezimu.
@lujzast Nemali sme rezim ani my. Ale v tych 2m sa mu dost zmenil spanok. Predtym spal hocijako, aj pri svetle. Ale zase nemal ani noc, kludne bol v noci hore aj niekolko hodin. Od tych 2m uz v noci spal, ale uz bolo treba aj cez den tmu na spanie.
@lujzast V mesiacoch bol hore asi 2 hodiny a potom 1-2 hodiny spal bez nejakeho pevneho rezimu. V noci sme sa snazili nezapalovat svetlo, len na pokakanu plieku. Denne spanky sme mali od narodenia pri svetle a v obyvacke pri normalnom hluku domacnosti aby sa naucil rozdiel medzi dnom a nocou a veru to uz v 2 mesiacoch dobre vedel a po prebaleni a nakrmeni zaspal v noci ovela skor a v tom veku si urcil aj vecierku lebo ked som ho ulozila na spanok o 18:00, tak spal 5 -6 hodin. Vsetky ostatne spanky mal 1-2 hodinove.
@lujzast ak som si dobre pamätala neriesila som žiadny rezim takeho babatka len som sledovala cas.ako spi resp kedy papa....takze pri tme nespala az neskor ked zacala vnimat...jedine v noci malicka lampička max aj doteraz tak fungujeme ze noci nepalim svetlo ani keď ideme.na wc uz ma 5r