Ahojte, maminky co mate takto stare deticky,aky mate prosim rezim? Ako spinkate,oktorej? Kojite,deti su na UM?Čo jedia Vaše deti? Potrebujem inspiraciu a tiez mame hrozne zly nocny spanok,tak neviem ci som v tom sama😳 dakujem
Chodí spať raz denne medzi 11-12tou. Je dojčená, v noci je hore min 6x. Jedáva už väčšinou to, čo my
Okolo roka sa zhorsuje spanok, zacina chodit, snazi sa komunikovat, nema cas spať 🤭 vstavala o 7+-, spať o 20, kedy zaspala do 15 min kedy do hodiny,denne 2 spanky po spolu 2,5-3 hod po 3 hod bdenia. Jest sme pomalicky zacinali davat domacu stravu, ked jej uz zaokruhlovalo na 12 mesiac, aj dr odporucila, lebo to moje decko nechcelo nic jest. Teraz zje aspon daco,ked je to domaca polievocka a p. Na UM, mlieka pila aj 500 ml,lebo nechcela jest,potom som to utala, mlieko iba rano a vecer, prip. pred prvym spankom.
Ahoj moja bude mat o pár dni rok.Ráno vstane okolo 7:00 dám jej banánik/jabĺčko pohrá sa cca do 9-10.
Potom ide spinkať okolo 12:00 vstáva dostane obed mäso /zelenina /strukoviny čo mám doma .
Ideme von na hodinku ,okolo 15:00 ide spinkat .Spi tak hodinku niekedy 2 .
Vstane dostane UM.
Večer medzi 18-19 ju idem kúpať dostane kašičku.Niekedy ide spat hneď a niekdy sa ešte hra zo staršou sestrou podľa toho jej ešte dám Um.Okolo 20:00 spi .V noci sa budi 1x na mlieko .