Ahojte, aký máte režim s cca 1,5 ročným dieťaťom? Zaujíma ma aj aké aktivity robíte mimo domu, hlavne ak žijete na dedine. Môj rád chodí po ulici a sleduje psíkov, ale takéto motkanie ma nebaví 😁 Prípadne čo robíte ak ste doma. Ďakujem,hľadám inšpirácie 🙂
@mamamasama a koľko hodín ste cca vonku keď je pekne? My aj 5 hodín ale niekedy už neviem ani aktivity vymyslieť aby nebola nuda
My sme dokopy vonku cca 5 hodín ak svieti slnko. Mám pocit,že sa tiež len motame: trampolína, pieskovisko záhrada a ihrisko v obci a stale to isté 🙂 občas zajdeme k jednej babke alebo druhej, prechádzku využívam aj na drobné nákupy aby nebolo ťažko potom tlačiť kočiar 🙂
Doobeda tak 2 a popoludní 3-4. Môj sa hrá v podstate sám. Kamienky, konáriky, hlina 😁 A má takú detskú kosačku. To ho tiež baví. 🙂 Ja kosím veľkou a on s tou svojou pobehuje za mnou. Hlavne si nájdi niečo, aby si sa nenudila ty. Dieťatko si zábavu v prírode vždy nájde. 🙂
Toto veru nechápem ako sa dá mimo domu 🤣 my sme max. 2 hodiny a teda nohy ma bolia až v krku a bez wc tiež veru nevydržím dlhšie 🤣 a to teda nachodime v priemere 6 - 6,5 km každý deň, drobec sa ešte vozí 🙂
Odrážadlo, pieskovisko, robíme na záhrade,kopeme si loptu, ideme na školský dvor, alebo ho vezmem na bicykel. Ak prší, tak mláky. Vždy sa niečo nájde.