Rezanie prsníka v prípade upchatia mliekovodu

vasjar
29. jún 2021

Ahojte,
Upchal sa mi mliekovod, spravili sa mi 2 hrce ne prsníku, kde som vyskúšala už všetko. A koniec som skončila na pohotovosti kde mi predpisali antibiotika a ak tie nepomôžu, budu mi prsník rezať v mieste hrce aby ru tekutinu vybrali von. Mali ste s tým už niektorá skúsenosti? Je to bolestivý zákrok?

nnikka
29. jún 2021

@vasjar neviem ako dlho to už máš ale mne velmi pomahala teplá až horúca sprcha a odsavat potom.

vasjar
autor
29. jún 2021

@nnikka všetko som skúšala, mam to od štvrtku, preto som zašla na pohotovosť

ingelika78
29. jún 2021

@vasjar Ano, ja - ked mal maly 5 tyzdnov. Bolo to v narkoze cize som necitila nic a ked som sa prebudila, akurat som citila ulavu. Nemas sa coho bat. Kojenie sa podarilo udrzat a kojila som napokon dva roky 🙂.

vasjar
autor
30. jún 2021

@ingelika78 ako dlho trval ten zákrok? Pýtam sa preto, lebo ako ste poriesili bábätko, mam na mysli kŕmenie, kto sa vám o neho postaral

ingelika78
30. jún 2021

@vasjar Zakrok samotny mozno 20-30 minut v nemocnici som bola asi 3-4 dni uz si nepamatam presne a bábo bolo cely cas so mnou a ja som sa onho starala. To nie je velka operacia typu rozrezanej brusnej dutiny atd., hned po som sa normalne sla umyt, na WC vsetko len som mala odsavacku na tej ranke kde odtekal hnis a prelepenu. Nebolo to najlepsie obdobie mojho zaciatku materstva ale prezili sme to. To bude dobre, urcite.

vasjar
autor
30. jún 2021

@ingelika78 aha že to až tak,, 😮 no ja beriem antb už 3 deň a nevidím zatiaľ žiadnu zmenu že by mi pomohli.

magdushka18
2. mar 2023

@ingelika78 a kde ste boli prosím v nemocnici? Bradavku ste prelepenu nemali?

ingelika78
3. mar 2023

@magdushka18 Nemocnica je v Austrálii kde žijeme. Nie nemala, iba to bolo prelepené co vidno na fotke.

cecilia29
3. mar 2023

Operovať ma nemuseli, ja som si s tým zatiaľ poradila doma, ale tiež to mavam. Moja mama skončila tiež v nemocnici a rezali to.
Ale iné som chcela. Od bolesti a horúčky mi najlepšie pomohol flektor.
Neradila si sa s laktacnou? Viem ze.radili niečo co tie mliekovody trosku dilatuje. Mne tiež pomohol horúci obklad a odsavacka