Mamicky ako vstavaju/budia sa vasi manzelia rano do prace?? Mala spava cca do 7,30 ale manžel musi zacat vstavat rano skor do prace, budik v spalni nepripada do uvahy, skusali sme nechat mobil v kuchyni, ale malu zobudil aj tak 😖 to skor my sme ho nepoculi a zobudilo nas az jej mrncanie 😅 a potom sa mi ju uz nepodari uspat ☹ Kazda rada dobra, vyskusame vsetky 😉
tak moje deti sa nebudili ani na vysavac cca do dvoch rokov 🙂
manzel vstava o piatej, mala sa niekedy zobudi, niekedy nie. kedze ju este kojim kolkokrat staci, ze si potiahne a spi dalej. Vecer je mala velmi aktivna, chodi spinkavat o jedenastej, niekedy o polnoci este v obyvacke tancuje. Cez den ju musim uspavam v kociku, inak mi nechce spat.
😀 nespat s dětma v ložnici 😀 😀 😉 my bychom se právě kvůli buzení jeden druhým nevyspali nikdo, stačí že mě někdy vzbudí muž chrápáním 😝
ronie janzi psala,ze jeji dite se vzbudi i pri budiku,ktery zazvoni v kuchyni.tudiz jestli by spaly deti zvlast si myslim,ze by to vyslo vcelku nastejno. 😅
Mono tva dcera ma krasne jmeno.Tak se mel jmenovat nas Gabriel 🙂
nas syn sa mal volat Jonas. do poslednej chvile sme nevedeli co sa nam narodi.
nas maly sa nezobudi...aj budik mame....ale manzel vstava o siestej, tak aj keby sa zobudil...nevadi....ale pol roka dozadu vstaval pravidelne o 4.45 a maly sa nikdy nezobudil....ako tak citam, tak nastastie, lebo fungovat uz rano od piatej.... 😉
telefon pod polštářem a na něm nastavené vibrace jako zvonění....mě to spolehlivě vzbudí a malá spí dál
robime to ako pipisek a funguje to vibruje cela postel 😉
presne tak nastavit vibrovanie a hotovo.popripade vzostune melodie alebo nejaku prijemnu muziku.nič prijemne vstavat o 5hod 😅
noo to co pise pipisek napadlo aj mna, ale napodaril sa mi to realizovat na mobile, tak bud to nieje mozne na nasom alebo som to nepozvladala - to je asi to najpravdepodobnejsie 😅
u nás to funguje tiež tak, manžel vstáva o 4:30 a on sa na budík nezobudí, takže ho nastavujem ja, nastavím vibrovanie a potom ho len drgnem a je to 😉 a väčšinou som už tak naučená že ma vnútorný budík zobudí o minútku - dve skôr ako zazvoní mobil 😀
Tiež si myslím, že riešením je nesopať s deťmi v spoločnej spálnii. Naša Hanka spí od 8 mesiacov vo svoje izbičke so zavretými dverami. Donedávna som tam mala detskú vysielačku, takže ak sa zobudila- išla som k nej. Od januára spí vo veľkej posteli a ak sa prebudí príde k nám sama - potom čo si otvorí dvere. Mamičky nebojte sa "odstrihnúť" svoje detičky 😉 😉 😉 . My sme Hanku dali do izbičky tiež aj preto, aby kľudne spala a nerušilo ju manželovo občasné chrapkanie, či naše vrtenie v posteli.
jaaty, u nas to napr nepripada do uvahy, lebo nemame dalsiu izbu.....takze to nie o bati, ale o nemoznosti dat ho do izbicky 🙂
Môj sa budí o 4:15 a malá sa budila tiež na budíky asi do 2,5 roka ale skončilo to keď sme skončili s nočným kojením. Odvtedy jej vnoci nič nevadí. Asi mala plytší spánok keď sa kojila. 😉
At si da sluchatka na mobil do usi,nastavi budik a tak spi.Ne,zertuju 😀 mame tentyz problem ale neda se vyresit nejak nebo alespon jsem na to dosud neprisla.takze maly kolikrat vstava s manzelem v pul5 rano 😖 coz je pro me dost velky zahul.