Ahojte,chcem sa spytat ci pustate detom audio rozpravky na pocuvanie a aktore su vhodne pre 2rocne dieta. Diki za tip
Myslím že hociktorá, Lidl rozprávky sú fajn a aj tam spievajú čiže to nie je také monotónne. Na ulozto.sk sa dajú stiahnuť
@sinda11 ahoj, moja má 2,5 roka a púšťame detske pesničky už aj skôr sme púšťali ešte kym nemala 2 roky a teraz zaspáva pri rozprávkach z Lidla. Pesničky vie naspamäť a spieva si ich keď ich pustíme. Krásne sa nám rozkecala a myslím že aj kvôli tomu. Aj s ňou rozprávky čítame. Začali sme rozprávkami o zvieratkách. Hlavne kde boli psíkovia. Ti ju bavili.
Nie, skusali sme viac x a nebavilo ho to. 2r2m
Moja ma 2r a 4m a ziadny zaujem o audiorozpravky, mame doma aj tie z Lidlu, aj ine, kupovane v knihkupectve. Jedine co ju bavi su knizky a pesnicky, tie zboznuje. Inak z kvalitnych detskych pesniciek viem odporucit CDcka od Lucnice "kukulienka, kde si bola" a "dinom danom".
Pustila som len párkrát 19 mesačnej, zatiaľ ju to moc nezaujima. Na YouTube ich je kopec(mozes si stiahnuť a pustat v CD prehrávači)