Púšťate audiorozprávky 2ročnému dieťaťu ?

sinda11
18. nov 2019

Ahojte,chcem sa spytat ci pustate detom audio rozpravky na pocuvanie a aktore su vhodne pre 2rocne dieta. Diki za tip

lula313
18. nov 2019

Pustila som len párkrát 19 mesačnej, zatiaľ ju to moc nezaujima. Na YouTube ich je kopec(mozes si stiahnuť a pustat v CD prehrávači)

mischel218
18. nov 2019

Myslím že hociktorá, Lidl rozprávky sú fajn a aj tam spievajú čiže to nie je také monotónne. Na ulozto.sk sa dajú stiahnuť

martina1201
18. nov 2019

@sinda11 ahoj, moja má 2,5 roka a púšťame detske pesničky už aj skôr sme púšťali ešte kym nemala 2 roky a teraz zaspáva pri rozprávkach z Lidla. Pesničky vie naspamäť a spieva si ich keď ich pustíme. Krásne sa nám rozkecala a myslím že aj kvôli tomu. Aj s ňou rozprávky čítame. Začali sme rozprávkami o zvieratkách. Hlavne kde boli psíkovia. Ti ju bavili.

evkamotka
19. nov 2019

Nie, skusali sme viac x a nebavilo ho to. 2r2m

lucyluv
19. nov 2019

Moja ma 2r a 4m a ziadny zaujem o audiorozpravky, mame doma aj tie z Lidlu, aj ine, kupovane v knihkupectve. Jedine co ju bavi su knizky a pesnicky, tie zboznuje. Inak z kvalitnych detskych pesniciek viem odporucit CDcka od Lucnice "kukulienka, kde si bola" a "dinom danom".