Dobrý večer,
zaujímalo by ma, kedy ste strihali prvýkrát svoje dieťa?
My sme chceli po roku...no zatiaľ ostalo len pri plánoch...
Strihali ste nožnicami ci masinkou? Svojpomocne ci kaderník?
Ďakujem🙂
prvykrat sme ho dali strihat mal asi 10M a chodime detskej kadernicke
Syn mal asi rok a pol, strihali sme ho doma strojčekom.
Syn mal 9 mesiacov...strihala ho holicka noznicami
Mal asi 14 mes a strihali sme ho doma strojčekom.
Posadili do vane, dali hračky a zvládli sme to
Ma 2 roky a este sme nestrihali. Teda odstrihla som mu kusok dlhych vlasov vzadu este minuly rok. Odvtedy mu velmi nepodrastli 😅.
Starsi mal asi neceleho 2,5 roka, manzel strojcekom, mladsieho som asi pred mesiacom (teraz ma 21 mes.) ja noznickami, ale to len vpredu pramen, co mu padal do oci a vzadu na krku mal dlhe.
Syn mal 23 mesiacov (do 1 roka nemal žiadne vlasy), a do detského kaderníctva. Teraz chodíme každý mesiac ku kaderníčke s ním má veľmi husté vlasy a rýchlo mu rastu 😊
Starší mal do 2r holú hlavu. Paperie.. Plesku som mu v lete opalovakom narierala. Ovlasil sa až potom.... Striha ich muž doma strojčekom. Ale staršieho 1x fakt asi až ako 3 ročného. Ale teraz má vlasov za dvoch.
my sme v roku a pol isli kadernicke, mal dlhe kucery a velmi sa uz potil, nechceli sme ho uplne dohola, tak sme zvolili kadernicku, sice to dost oplakal, ale bolo to rychle od profesionala 😂 ja som sa mu doma mordovala dovtedy len s ofinou a stacilo mi, to bolo ako lovenie aligatora
V 9.mesiacoch. Mal uz take dlhe tie vlasy, ze sme museli
Ma dva roky, uz som ho strihala tri krat vo vani, noznicami, ofinu a okolo hlavy, ma jemne vlasky a hned sa spoti, tak preto
Moj prvy syn bol 2roky holohlavy.
Dcerke som len ofinu kedze tiez nemala dlhooooo vlasky. Teraz treti ma 2,5 roka uz bol minimalne 5-6x strihany. Masinkou.
Prvykrat som bola s nim u kadernicky. Lebo som sa bala sama. Nakoniec doma to dalsie strihanie zvladol este lepsie.
Okolo roku strojcekom 2,5 cm. Za 5 minut bol vybaveny.
mám syna, cca okolo roku, nožničkami, ja som strihala a odvtedy strihám len ja... prvý krát sa vrtel za nožničkami tak to bolo komické, ale teraz ho to už vôbec nezaujíma len keď sa mi podarilo raz strihnúť nad jabĺčkom a mal ho ochlpené tak sa rozčuľoval 😀 inak strihám celkom pekne, iba raz som odstrihla ofinku v štýle majky z gurunu 🙈 striháme cca raz mesačne lebo mu rastú tak rýchlo ako mne
Ešte pred rokom, to by mal vlasy po pás 😂😂
Strihala kaderníčka, strojčekom a nožnicami
Najskôr som skúšala ja, ale hrôza, ofinu mal ako z blbý a blbší, takže sme to riešili s kaderníčkou 🙂