Ahojte mozte mi poradit ake prve su priznaky pri zubkoch. Moja mala 4 .mesačna dcerka velmi mi plače a strka si vsetko do ust a a ma trosku cervene dasienko, davam jej gelik ale si myslim ze jej to nepomaha pori tom asi ju boli aj usko na tej istej strane.Mozte mi nejako poradit dakujem
@bona69 oki dakujem zajyra idem k dr
U našej to tiež vyzeralo na zúbky okolo 4. mesiaca ale prvý reálne vyšiel, keď mala takmer 8 mesiacov.... Ak si chytá aj uško, to deti často robia, keď im idú zúbky a boli ich to, len skus jemne zatahaj za uško a pomackat troska okolo neho ci nebude mať bolestivé reakciu, lebo ak áno boli ju uško a asi ma zápal a treba riešiť... Ak nebude reagovať, tak to ma zo zubkov
Ahojte tak sme boli u dr..mala je zdrava ze vraj ani uska q ni brusko ju neboli 5akze chvala Bohu ale vraj jej udu zubky😟
No náš malý si všetko pchal do pusy, hlavne ruky a strašne slintal, ďasno sa mu rozšírilo a napuchlo, neskôr mu už presvitala biela ciarocka, zúbok, a samozrejme aj v noci plakal, tak na to nám pomohol sirup od bolesti, nurofen, gél calgel, no a to uško neviem, s tým by som skúsila radšej k dr