Dobrý večer,,,, stala sa mi taka vec pre malého ktorý má každú chvíľu prísť mám už všetky vecičky oprane aj vyzehlene.. Samozrejme som kúpila tekutý gél na pranie pre bábätká, no aspoň som si to myslela... Až dnes už keď je všetko nachystané vyzehlene som si všimla že to nie je gél na pranie ale aviváž... Celý čas som tie veci prala v aviváži dokonca som to liala samozrejme aj do nádoby na práčke kde sa dava tekutý gél.. Myslíte že to bude v poriadku alebo mám veci znova vyprať?
urcite to preplakaj alebo preper. nechces aby sa ti hned na zaciatku vyhadzalo z prehnaneho mnozstva avivaze
Ja by som to oprala
Ja bg som to neriesila..ved to pracka niekolkokrat vyplaka to pradlo aby nezostalo od prasku a avivaze...a este kef si to ozehlila..no ja osobne by som to nehala tak
Nechala by som to tak....dieťatko môže dostať reakciu aj na gél aj na aviváž.nevies kým neskusite....
tiez by som to neriesila, spinave nebolo, cyklom preslo, ta pracka to sama vyplakala 1000x
Ak tam citis tu vonu Tak ta avivazova chemia tam je .. oprala by som to ( kup si Tide free) ak mas susicku tak zehlit nemusis.
Ja by som oprala..
Oprala, ale uz nezehlila.
dala by som ich iba vypláchať, ak dáš štyri krát pláchanie, to by malo stačiť