Ahojte kedy ste isli prvy krat von s novorodencom narodenym v zime ?
Moja sa narodila 5.11 a prvýkrát sme išli von 14.11
Ja cca po tyzdni? V šatke. Januarove dieta
@kiarka333 ja som 13.12. porodila. O 5 dní sme prišli domov a ten istý deň sme išli von. Na druhý deň na poradňu.
Asi na druhý deň čo sme boli doma z pôrodnice ... doktorka kázala chodiť von pokial nebude pod -5 že je to ok ... tak sme chodili hneď, prvý deň len tak že na 5 min na dvor, další deň len tak na 10 min hore dole po ulici popred dom, další deň zas o čosi dlhšie a ďalej a tak postupne každý deň dlhšie až kým sme neboli na cca hodine prechádzky...
Zalezi aky velky novorodenec. Moj sa narodil do snehu,vonku bolo pod -5 a mal len 2,5kg,tak Dr.povedala,len doma pri otvorenom okne ho zvykat a az ked bude silnejsi a vyssia teplota,tak von. Po 3 tyzdnoch sme az isli.
hneď... pôrodnú váhu teda fakt nikto neriešil 😀 či má 3kg alebo 6kg ani jeden z nich si teplo ešte nedokáže regulovať sám. preto som mala termoregulačnú zavinovačku little angel (asi najdrahšia na trhu ale najlepšia !!! neľutujem ANI CENT) a drobca som zabalila len do nej a do deky v kočíku (bez fusaka). boli sme vonku aj v mínusových teplotách. má rok a nemal ani len "soplíky" 😉
On skôr záleží na počasí....ak je zima tak cca po 2táýdňoch , ak ale nemrzne tak kludne po pár dňoch od pôrodu....
@kiarka333 bydlisko máš Bratislava, nie je mínus 15, takže môžeš ísť hneď zajtra
Novembrova ,po cisaraku ,takze za tyzden sme sli az von
9.1. cisarsky, 11.1. von