Problémy so spánkom

20. okt 2021

Ahojte začínam byt poriadne zufala. Syn ked chodi do skolky vstáva 6:30, v skolke spi cca 2 hodiny, preto nam vecer zaspava o 22.. to by nevadilo… ide o vikendy alebo dni kedy je chory doma. Vtedy je to ciste psycho. Aj ked vstane o 6 alebo o 7, ma problemy zaspat; proste sa nevie uložiť, aj hovori ze je unaveny aj mlieko vypije ľahne ale nezaspi.. nakoniec je taky nervozny ze chytí amok a vsekto rozbíja. Mame pokazené cele voľne poobedie, nikam sa ani neda ist.. a s nervami zaspi o 16, spi 3 hodiny neda sa zobudiť len place place a zaspi aj tak.. potom ide samozrejme spat az okolo 23:30.. a to je katastrofa.. keby pospal ráno dlhsie tak zaobíde sa bez spanku ale takto je to jeden začarovaný kruh..čakať kym vyrastie? Uz sa prestávam tesit na vikendy 🥲🥲🥲🥲

mabenn
20. okt 2021

zvlastne ze v skolke spi a doma nie...vacsinou je to problem naopak...ake ma podmienky v skolke na spanie, ktore mozno doma nema? jedine toto ma napada..

autor
20. okt 2021

@mabenn aj pre mna je to zvláštne velmi.. asi to ze ine deti spia tak aj on, inam si to neviem vysvetlit

mabenn
20. okt 2021

a ty si s nim nemozes lahnut? ci to si skusala?

naobedbuduspagety
20. okt 2021

Náš tiež podobne. V škôlke spí pekne doma štrajkuje, ale to preto, že cez víkend u otca nespí na obed. Zaspáva mu tiež okolo piatej, pospí a potom je do noci hore. Ja si ľahnem vždy k nemu, pustím rozprávku na rádiu a to ho zvykne položiť

autor
20. okt 2021

@mabenn ľahnem aj ja s nim jasne.. aj muž koľkokrát aj zaspime pri ňom😀

autor
20. okt 2021

@naobedbuduspagety Joj u nas nezabera asi nic😌

naobedbuduspagety
20. okt 2021

Ja by som ho ešte skúsila pár krát do obeda poriadne unaviť aj keby mal 3 hodiny dokola jazdiť na bicykli. A ešte by som ho uložila skôr aspoň o hodinu, nech má čas na zaspavanie, keď nevie zaspať.

ankare
20. okt 2021

Skus sa opýtať učiteľky v škôlke, aku rutinu robia pred uspatim a skúsiť to isté doma.

autor
20. okt 2021

@naobedbuduspagety to sme skúšali.. cele doobedie zvykne behat skákať bicyklovat a vsetko mozne.. on aj je unaveny ale jednoducho nezaspi.. neviem 🤷‍♀️

autor
20. okt 2021

@ankare opytam sa Dakujem😌

zuzkaa1991
20. okt 2021

Aj moja nespi cez doma od 3r ma teraz 3,5r. A v skolke spi ano ma problem vecer zaspat a to bohužiaľ musi lezat v posteli bez tv v tme od pol 9 pri najhoršom 9:40 aj ked viem ze zaspi okolo 9 pol10 ...ale.zas cez víkendy ju nebudim a pofahne do 7-8 takze nema zmysel spat cez den ale ako pisem cez víkend je v posteli od 8 a zaspi rýchlo ale od mala mame rezim striktny 🤫😊 tak pevne nervy aspon polezi cez obed hodinku v posteli??aj ked nezaspi??su take dni aj u nas ale donutim ju polezat aspoň