Problémy s odrganim u 4 týždňového bábätka

cassiegregus
11. júl 2018

Baby prosím vás neviete mi poradiť že ako pomôcť 4 tyzdnovemu kojenemu bábätku. Keď malicku dokojim dám ju vždy orgrgnut len ze skoro nikdy jej to nejde hneď,môžem ju mať v rôznych polohách aj hodinu a nič a dám ju do postielky a hneď sa jej začne vracať mliecko začne sa miesit zatina rúčky,place, hneď ju zoberiem na rúčky ale nie vždy grgne len sa upokojí a keď ju dám do postielky opäť to isté. Nejaké rady prosím?

pininka
11. júl 2018

To ke tazke, mne casto deti ani neodgrgli,az ked boli trocha vacsie. Len mama ma ucila ze ona nas davala odgrgnut tak ze brusko dietatka bolo na ramene mami, teda dost vysoko a vtedy ze sme si odgrgli. Pomaha aj castejsie davat deti na brusko. Moje tak aj spali,takze sme s tym nemali problem.

kahanikova
11. júl 2018

Dávať ju spať do vyvýšenej polohy aby mala žalúdok nižšie od úst a tak by sa jej to nemalo vracať, toto znie ako reflux 🙂

kreata
17. júl 2018

Skus ju polozit na brusko past koniky. Bude sa snazit dvihat hlavicku a mozno jej tato poloha pomoze si odgrgnut.

sandri
17. júl 2018

Moj mladsi mal tazkosti s odgrgnutim a perfektne u nas fungovalo satkovanie. Casto som ho este len viazala do satky a uz si grgol.

mirien22
17. júl 2018

Môj starší negrgal vôbec. Veľmi výnimočne, to som sa až začudovala. Ale jemu to nerobilo problém. Mladší si musel odgrgnut, no keď si neodgrgol, tak som ho dala na bruško a všetko bolo Ok 🙂 treba mat ale zapnutý monitor dychu, lebo detičky by nemali spávať na bruchu bez dozoru. Monitor bol môj dozor, kým boli maličkí. Už keď sa ti začnú pretáčať z chrbatika na bruško a naopak, tak môžeš dať ako chceš do postieľky, ony sa popretáčajú kadejako 🙈 Treba ale dávať pozor, lebo to, čo opisuješ, vyzerá na reflux a nie na odgrgnutie... keď si odgrgne, tak nemá takéto problémy?