Problémy s nočnou plienkou

111kiki11155
13. nov 2016

Ahojte mamičky idem si ku vam po radu už som zúfala drobec mal rok a posledny týžden vždy v noci si strháva plienku skúšali sme aj tie nohavičkove plienky a aj tak mal každé ráno plienku dolu už ma unavuje stále celú postielku prat a drhnut tak som sa chcela spytat kedy sa dietatko uči od plienok alebo nejaku radu

lenicka2609
13. nov 2016

@111kiki11155 ahoj,on si akoze sam vyzlecie pyzamko a takda plienocku dole?...co ak by ste skusili ine pyzamko? No alebo mozno uz to dava najavo ze ju nechce,ale podla mna by sa este nevedel v noci pytat cikat

henikav
13. nov 2016

keby si mu dala dupackovu pyzamku, ci kombinezu, nedostal by sa mozno ku plienke, nevedel by si ju strhnut?

111kiki11155
autor
13. nov 2016

Nakoľko mame v byte otrasne teplo tak večer spáva len v tričku ale vždy aj pri prezliekani ju šklbe dolu tak neviem než sa ide okupšat čo ho vyzlečiem do plienky a idem napustit vanu tak už beha holy po byte plienka leži na predsieni

111kiki11155
autor
13. nov 2016

Praveže v pyžamku mi nechce spinkávat vzdy musi mat hole nôžky sem tam sa stane že zaspinká v tričku a pančuškách ale to tiež ma plienku na jednu stranu a prečurane pančušky vždy sa ku tej plienke dostane nejako

wewe22
13. nov 2016

sesternica davala dvojickam na plienky nohavicky tie skovaju lepiace pasiky
ked inak nejde odporucam latkove plienky na patentky tie mi nikdy nerozopali a pokusali sa casto

111kiki11155
autor
13. nov 2016

Ďakujem 🙂