Zienky poradte co mam robit mam 2rocnu dcerku mame provlem zo zaspavanim a spanim v noci pridw ku nam do spalni pritom spi zo starsiou 4r. Sestrou potom pride aj ona :D :( poslednu dobu nechce vecer o 20:00 spat vzdy my lezali v posteli o 19:00 a teraz kazdu noc zaspavame o 23:30 a to chodime z izby do izby dakujem za eadu psmoze to bitze ziarli na svojho kaleho braceka? Alebo moze to bit bieco ine nepozerala som vtedy super mamu jak davali to o nespavosti dakujem za rady kaminkY
@matta1 ahoj ja si myslím že žiarli... 😉 ...máte malinké bábatko......a u nej nastal zvrat smerom späť......a aj preto chce byť ťo najviac s tebou.....viem že je tiež ešte malá no skús ju neako zapájať v starostlivosti o bračeka....a dookola ju chváľ a motivuj že je jeho veľká sestrička určite je to namáhavé a ja obdivujem mamičky čo majú takto "zaradom" detičky..... 🙂 🙂 skús si ju vziať na spanie k vám......aj keď sa nevyspí no bude vedieť že ste ju neodsunuli........len zo začiatku či sa to nezlepší............pretože fakt chodí veľmi neskoro spať..........a čo cez deň aká je?
@sendy182 ahoj ja ju zapajam proste do vsetkeho a cez den aka odkedy chodi do skvolky je to lepsie :D som prekvapena ale ked pride domou je veselsia ale ked bola doma bola zaplakana nervozna :( a vydno ze braceka ma rada boskava ho stiska na rucky jej davam malickeho ked ho kupem umyva mu nozky a aj ta starsia takze neviem vazne ale vraj pomaha mlieko na noc z medom a asi to bude pravdive vyspala my celu noc vo svojej posteli :D rano stala usmievava. A ze chodi skoro bubat? ja si myslim ze nie precitam im rozpravocku asi pol hod. potom im zapnem rozpravocku a o 20:00 hasim tv a potom idu bubkat a ked nemozu zabubat tak je na rade dalsia rozpravocka na citanie :D
@matta1 nemyslim ze ziarli. proste jej chybas, lebo sa jej menej venujes. dvojrocna je este strasne malicka