Problémy 2 ročnej dcérky so zaspávaním a spaním

matta1
24. feb 2013

Zienky poradte co mam robit mam 2rocnu dcerku mame provlem zo zaspavanim a spanim v noci pridw ku nam do spalni pritom spi zo starsiou 4r. Sestrou potom pride aj ona :D :( poslednu dobu nechce vecer o 20:00 spat vzdy my lezali v posteli o 19:00 a teraz kazdu noc zaspavame o 23:30 a to chodime z izby do izby dakujem za eadu psmoze to bitze ziarli na svojho kaleho braceka? Alebo moze to bit bieco ine nepozerala som vtedy super mamu jak davali to o nespavosti dakujem za rady kaminkY

xlucia
24. feb 2013

@matta1 nemyslim ze ziarli. proste jej chybas, lebo sa jej menej venujes. dvojrocna je este strasne malicka

sendy182
24. feb 2013

@matta1 ahoj ja si myslím že žiarli... 😉 ...máte malinké bábatko......a u nej nastal zvrat smerom späť......a aj preto chce byť ťo najviac s tebou.....viem že je tiež ešte malá no skús ju neako zapájať v starostlivosti o bračeka....a dookola ju chváľ a motivuj že je jeho veľká sestrička určite je to namáhavé a ja obdivujem mamičky čo majú takto "zaradom" detičky..... 🙂 🙂 skús si ju vziať na spanie k vám......aj keď sa nevyspí no bude vedieť že ste ju neodsunuli........len zo začiatku či sa to nezlepší............pretože fakt chodí veľmi neskoro spať..........a čo cez deň aká je?

matta1
autor
25. feb 2013

@sendy182 ahoj ja ju zapajam proste do vsetkeho a cez den aka odkedy chodi do skvolky je to lepsie :D som prekvapena ale ked pride domou je veselsia ale ked bola doma bola zaplakana nervozna :( a vydno ze braceka ma rada boskava ho stiska na rucky jej davam malickeho ked ho kupem umyva mu nozky a aj ta starsia takze neviem vazne ale vraj pomaha mlieko na noc z medom a asi to bude pravdive vyspala my celu noc vo svojej posteli :D rano stala usmievava. A ze chodi skoro bubat? ja si myslim ze nie precitam im rozpravocku asi pol hod. potom im zapnem rozpravocku a o 20:00 hasim tv a potom idu bubkat a ked nemozu zabubat tak je na rade dalsia rozpravocka na citanie :D