Zdravim vsetky mamicky...
Moj problem sa tyka mojho maleho anjelika...od pol roka zacala vystrajat pri zaspavani. Zaspavala somnou na posteli, po prelozeni do postielky bola do hodiny hore a musela kunam do postele.Uz som to dalej takto nezvladala a skusila som zaspavanie podla knihy KazDe dieta sa vie naucit spat same...+sme sa zbavili cumlika.Presiel tyzden a Emmka place stale rovnako srdcervuco aj vyse hodiny..a ajtak zaspi len pri mojom hladkani...jedine co sa zmenilo je,ze prestala spavat cez den, co predtym spinkala aj 2x,teraz uz len v kociku.Uz som zufala :(poradte mi prosim co robit...nechcem ju takto trapit dalsie dni,ked je to stale len horsie...:(Dakujem za vsetky odpovede
Nekojim od 5 mesiaca,mala vsak papa ukazkovo.No a zubok nemame este ani jeden :/
@stevkaf nemate ale budete mat a mozno viacej naraz...ty nevidis nic no mala to mozno citi,svrbia ju dasna,bolia...moja ma 9mes, sice uz stvrty zub je vonku ale kazdy sme si poctivo odzili zatial...kazdy vylieza 2-3tyzdne, mala zle spi,je mrzuta,umrncana...je to o hubu...ked jej vyleze,2-3dni je ako anjelik a potom znova...a nechce hryzatka,geliky,nic...jedine cim ju utisim a ukludnim je sucha korka z chleba,vtedy je spokojna,zrejme jej to je dobre na dasna...ale co so spanim,to ti neporadim pretoze sama si neviem niekedy rady-dost casto...ale vzdy fakt zistim ze ked je vylezeny zub,spi jak drevo...urcite to budu zuby...pane boze,a kolko nas este caka! :P drzte sa
@stevkaf ahoj, 8meascne deti postihuje "uzkost osemmesacnych" aj moj syn to mal. Zle v noci spaval, plakaval alebo mal problem so zaspavanim. Takze moze mat take obdobie. Ako prislo, tak aj odide. To stym spanim, mozno si uz posuva dva spanky na jeden - obedny. A tym, ze zle spi v noci chce byt asi uspavana v kociku, aby bola hojdana. Urcite je to len obdobie a prejde to. Pride nieco nove - napr. rast zubkov 🙂
Dakujem vam za vase odpovede ;)Tak snad to vazne prejde,lebo uz byvam niekedy naozaj zufala.:(btw co si myslite,mam dalej pokracovat v tej metode uspavania samej v postielke,ked po tyzdni nevidim ziadnu zmenu?Ona je vlastne cez den usmievava,milucka..no akonahle dojde na spanie zacina cely boj odznova :/
Mozno su to zubky,nepises ci kojis,alebo nie.