Problémové kúpanie 18 mesačnej dcérky

24. apr 2022

Ahojte idem si k vám po radu. Neviem či ste sa s niečím takým stretli ale ja už vážne neviem kde je problém. Mám 18 mesačnú dcérku ktorá sa milovala kúpať milovala vodu santila sa ponarala oblievala sa na tváricke no proste radosť na ňu pozerat teda až na posledných 5 dní😏. Proste od narodenia jeden a ten istý režim medzi 18-19 kúpanie. Keď začala chodiť a spomenula som vaňu tak už preslapovala pri vani kým sa voda napustila. Prejdem ale však k veci.🙄 Pred 5 dnami zas ten istý ,, rituál" okolo 18:30 som jej dala napustat vaňu tešila sa. Voda super hrala sa smykala sa oblievala sa a zrazu sa postavila veľký rev pýtala sa von z vody. 😔Bola som pri nej NIC SA JEJ NESTALO . Od
vtedy ako keby utalo a koniec každodenný boj keď sa ma ísť umyť . Nič na ňu neplatí . Už len pri spomenutí že ide do vane tak plače . PRECO?

ailiba
24. apr 2022

Asi sa niecoho zlakla...

ailiba
24. apr 2022

Co tak ist do vane s nou? Casom ju to urcite prejde.

zuzkagg
24. apr 2022

Ahoj, neviem ti povedať prečo, ale mne sa raz stalo, ze som napustila príliš teplu vodu, mala sa strašne zľakla a na další den ani za nič do vane, len rev.. tak som sa sla kúpať s ňou, pomaličky pomaly nabrala dôveru a na další den už bola v pohode 🙂 tak skús možno takto.
Doplním ešte, že bola cca v rovnakom veku ako tvoja.

autor
24. apr 2022

Ona sa v tej vode hrala blaznila a až potom sa postavila a plač ....tým chcem povedať že tepla príliš nemohla byť ...to by asi začala hneď plakať .... Skúšala som ísť snou ale aj tak len na ruky a von z vody .... 😭 .... Celé mi to príde divné proste lebo všetko bolo v poriadku ....tam som bola pri vani ...hrala sa a z ničoho nič plač a von von von .... Skúšala som aj tak že som bábu vyzliekla že sa ide kúpať a nič aj tak rev ...ja nechápem

vitriolka
24. apr 2022

kupit vodnu pistol, ak nema

pracujucazienka
24. apr 2022

Tak pokial vieš že sa jej nič nestalo tak to neries len proste nahodtebrežim sprcha a nenut ju..nech je vo vode čím najmenej a ono to časom prejde..nerieš,nespomínaj možno sa jej len niečo zazdalo

ckatka
24. apr 2022

Mojej kamošky mala tak.mala.dlho paniku...lebo raz omylom vytiahla stupel a začalo ju to "ťahať dnu". Ten stupel hneď vcuclo nazad, ale decko malo paniku ale pol roka...

elizita
24. apr 2022

Mne sa takto raz postavila v strede kúpania s revom. A keď už bola osusena,ukludnena,na posteli,omeram teplotu a 38,5 🤦 ale áno,viem,že u vás je to iné ale aj toto sa môže udiať..

vilma7
24. apr 2022

Tiež sa nám stalo, nič s ňou nepohne len prečkať toto obdobie...