Problémové kakanie pri pití BEBA HA.

reabullow
14. aug 2019

Syn papá Bebu HA,doteraz nebol žiadny problém kakal každý deň pekne bez problémov “praženicu”,od soboty mi kaká každý druhý deň aj to s problémami a hlavne má úplne zelenočierne riedke hovienka..skúšala som aj fenyklovy čaj aj espumisan a vyzerá že kakanie mu už nerobí taký problém až na to že farbu má stále takú a hlavne to aj dosť zapácha-inak než predtým.Volala som aj na pohotovosť a povedali mi že si myslia že je to z toho že beba obsahuje veľa železa -ale nedá mi to keďže doteraz nebol žiaden problém tak by som chcela vedieť viac názorov

seva22
15. aug 2019

Inak ta farba sa ani mne nezdá,moja máva tiež.niekedy tmavo zelenú,ale.zeleno čiernu? Či to je to isté?

rainbow82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonka1
15. aug 2019

@reabullow tak skuste zmenit prikrm a nic ine nedavas ano?

malfea
15. aug 2019

@reabullow tá farba by nemala byť problém, dokonca ani to, že nekaká každý deň, ak mu inak nič nie je.

https://najmama.aktuality.sk/clanok/249778/obsa...
Tu pediatrička hovorí: ,,Deti na hypoalergénnom mlieku majú často stolicu sfarbenú dozelena. Riedka stolica môže byť pri prekrmovaní, ale aj pri intolerancii laktózy či alergii na bielkovinu kravského mlieka."

malinajahoda
15. aug 2019

@reabullow na Bebe na dóze by malo byt napísané že obsahuje stiepenú bielkovinu a teda stolica bude sfarbená do zelena. Precitaj si etiketu.

reabullow
autor
15. aug 2019

Ďakujem Vám 😊

kristinia43
16. aug 2019

My sme mali tiez bebu a nikdy viac. Koliky, nemohol kakať, ta stolica tiež bola zelená lebo obsahuje veľa železa. Teraz máme hipp a žiadny problem. Kazde ráno sa vykaká a stolica je zltá.

reabullow
autor
9. sep 2019

Tak hlásim sa opäť vymenili sme bebu za nutrilon a maximálna spokojnosť všetko sa upravilo 😊

rainbow82
10. sep 2019

@reabullow zmena mliečka zmení farbu.Aj ja som skúšala pár pokiaľ malej sadne.Aj ja keď som brala železo ma zapekalo a stolica bola veľmi tmavá.Skuste vyskúšať ine mliečko.My sme nakoniec používali baby love s Dma všetko bolo v poriadku aj stolica farby aj pravidelne kakanie.