Syn papá Bebu HA,doteraz nebol žiadny problém kakal každý deň pekne bez problémov “praženicu”,od soboty mi kaká každý druhý deň aj to s problémami a hlavne má úplne zelenočierne riedke hovienka..skúšala som aj fenyklovy čaj aj espumisan a vyzerá že kakanie mu už nerobí taký problém až na to že farbu má stále takú a hlavne to aj dosť zapácha-inak než predtým.Volala som aj na pohotovosť a povedali mi že si myslia že je to z toho že beba obsahuje veľa železa -ale nedá mi to keďže doteraz nebol žiaden problém tak by som chcela vedieť viac názorov
@reabullow tá farba by nemala byť problém, dokonca ani to, že nekaká každý deň, ak mu inak nič nie je.
https://najmama.aktuality.sk/clanok/249778/obsa...
Tu pediatrička hovorí: ,,Deti na hypoalergénnom mlieku majú často stolicu sfarbenú dozelena. Riedka stolica môže byť pri prekrmovaní, ale aj pri intolerancii laktózy či alergii na bielkovinu kravského mlieka."
@reabullow na Bebe na dóze by malo byt napísané že obsahuje stiepenú bielkovinu a teda stolica bude sfarbená do zelena. Precitaj si etiketu.
Ďakujem Vám 😊
My sme mali tiez bebu a nikdy viac. Koliky, nemohol kakať, ta stolica tiež bola zelená lebo obsahuje veľa železa. Teraz máme hipp a žiadny problem. Kazde ráno sa vykaká a stolica je zltá.
Tak hlásim sa opäť vymenili sme bebu za nutrilon a maximálna spokojnosť všetko sa upravilo 😊
Inak ta farba sa ani mne nezdá,moja máva tiež.niekedy tmavo zelenú,ale.zeleno čiernu? Či to je to isté?