ahojte dievčatá, mám otazku, môj malý nezaspi inak ako ked ho dam do vankúša resp. zavinovačky, čo chvla mu bude malý a čo potom???? vôbec neviem ako ho uspím...skusala som ho aj nechat len tak hladkat po hlave a prikryt dekou ale kazdych desaminut rozhodil rucickami a bol hore 😒 ☹ poradíte?
no tak ho dávaj do zavinovačky pokiaľ sa dá. Mojej malej už trčali nohy, z tej zavinovačky. V podstate som jej uvazovala iba telíčko, nohy jej trčali von. Potom som kúpila spací vak. Každý mesiac sa bábo mení, tak uvidíš, riad sa podla malého, co mu bude vyhovovať.
@samara9 tie rucicky...to je Moorov reflex...ja som davala nasho do ulitky,pripadne do perinky...spaval vyssie,mal reflux a ako sa mi dvakrat dusil tak,ze sa nevedel nadychnut som ho neviazala ani nic podobne...takze som ho dala na brusko a spi tak v pohode...obcas grcne,ale to ho sledujem a ked tak utriem...niektore deti nechcu byt ani na brusku,tak musis len vyskusat 😉 vela stastia 🙂
@samara9 Ako radia baby, vyskusaj ulitku. Sije ich tu tato pani http://www.ulitka.sk/ a daju sa kupit aj tu na MK v bazare. Princip ako zavinovacka a pocit rovnaky - babatko je opat v stiesnenom priestore, na ktory bolo zvyknute z maternice.
ja som to riesila ulitkou.. niektore babatka potrebuju byt dlho zavinovane a niektore lubia slobodu.. 🙂