Problém so zaspávaním 8-týždňového bábätka

lily_279
28. júl 2022

Zdravím. Môj 8 ročný synček má problém so zaspávaním. Takmer pred každým uložením či je to večer alebo poobede rozhadzuje strašne rúčkami a nôžkami. Aj keď ho zaviniem tak sa celý hýbe. A je nespokojný v zavinovačke. Viete mi poradiť alebo povedať čím to je, prečo to robí? 😁

sisa_s
28. júl 2022

8rocny? 🙈

angel993
28. júl 2022

@lily_279 zrejme tam malo byť 8 mesačný. Môj v tom veku bol tiež nespokojný pri zaspávani. Akurát začal stvornozkovat a sedieť, tak si myslím že to bolo preto. Mne pomohlo uspavat ho tak že ležal na mne na brušku. Občas sa dvihol na 4, alebo prekotulal, ale zaspal pekne. V zavinovačke nebol vôbec, neznášal ju od začiatku.
Trvalo to cca 3 týždne, potom sa mu začali prerezavat 4 zuby naraz a to bolo iné rodeo 😁

jaskolka
28. júl 2022

8 týždňový ma aktívny ešte Moorov (objímaci) reflex, je to normálne u bábätka. Okolo 6 mesiaca ten reflex zmizne.

lily_279
autor
29. júl 2022

8 týždňový to malo byť 🤦‍♀️😁. Ďakujem za odpovede 🙂

sakaca
29. júl 2022

@lily_279 skus pripadne aj nosič kde je pri zaspávani v polohe podobnej ako bol v brušku. Mne nosenie v Rischine pomohlo.

angel993
29. júl 2022

@lily_279 jaaj, tak 8 týždňového som uspavala v náručí, na prsníku alebo v nosiči

zorkahorka
30. júl 2022

Mne v nemocke ukazovali,ze ho mam riadne zabalit do zavinovacky s ruckami k telu,akoby bol v kazajke.a potom aj rychlo zaspal