Problém so spánkom trojmesačnej dcérky - padanie cumlíka

galaxy
27. dec 2013

Kocky,mam 3m. Dcerku. Ked jej pocas spinkania vypadne cumlik,,vzdt sa zobudi. Jej spanok je potom 10-20min. Potom je stale nervozna, ukricana - uuplakana. Davam jej aj k tvaricke plienku, aby ho pridrzala,ale nepomaha. Neviete mi poradit co s tym?

sosanna88
27. dec 2013

Ahoj. Bud ju oduc od dudla, alebo spi s nou aby si nemusela vyliezat sto krat za noc. Moja mala spavala asi mesiac s mojim prstom v ustach pretoze dudel nechcela a jedine tak sa ukludnila...ked sme konecne nasli dudel ktory chcela (v DM-ke novorodenecky, uplne malicky s takymi srdieckami, vyzera jak pre babiku), tak bolo dobre....ak mala horsiu noc, dala som ju k sebe...teraz uz zaspi s dudlom a v noci ho vypluje, potrebuje ho az nad ranom ked troska precitne. Takze by som skusila iny typ dudla v prvom rade, ten co mas jej je mozno velky a ked aj tak nic tak neviem....to oducenie?-na to som ja odvahu nemala 🙂

linda20111
27. dec 2013

@galaxy moj maly sa tiez na to budil jeden cas, potom to preslo same.. zalezi aj na tom aky cumlik pouzivate, dobre su tie anatomicke, ktore babatkam lepsie sedia v ustach. ale myslim si ze to prejde same, o par mesiacov si uz bude vediet sama zobrat cumlik naspat 🙂 alebo jej to uz nebude vadit ked jej vypadne 🙂

galaxy
autor
27. dec 2013

@linda20111 vies mi poradit nejaku znacku pls?

luba28
27. dec 2013

@galaxy my mame avent,..je dobry,lebo z obidvoch stran je rovnaky,.... 🙂

linda20111
27. dec 2013

@galaxy http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7960484&tab=12 canpol babies, alebo aj v DM kupis babynova cumliky tie su tiez dobre, zalezi na tom ako vyzeraju z vonku - nie okruhle ale take ktore sa prisposobuju tvari babatka a z vnutra to uz podla toho ake pouzivate - ci okruhle alebo skosene alebo nieco medzi, material je naj. silikon.

zlatusik1203
2. jan 2014

aj my sme mali pproblém s udržaním dudlíka keď mala asi 1,5 mesiaca... mali sme tan uplne maličký pre novoreodencov z DM a nakoniec som zistila že jej je už maličký tak som dala väčší a problém skončil... 🙂 večer zaspáva s dudlíkom ale keď už zaspí tvrdo tak ho vypľuje a až nad ránom keď precitne jej ho zasa dám... 🙂