Potrebujem poradit, sme 2 tyzdne oddudleny a uplne sa nam pokazil spanok, plac, vylieza z izby a stale len maminka maminka maminka, aby som si laskala k nemu a hladkala ho no niekedy aj hodinu a to je moc aj pre mna. Ked nespi poobede, vecer je zly ako cert, ale zaspi aj s flaskou v ustach. Ked mal dudku laskal si sam aj sam zaspinkal. Este teraz nespi. 😅 😅 😅
My sme mali to iste, moja mala vtedy 2 roky, tiez to bolo o placi,cez den odmietala spat a vecer zaspavala strasne dlho, proste velmi zle to znasala, tak po tyzdni nam dudku "vratil" havko spat... Skusili sme to o 3 mesiace neskor, spapali nam ju chrobaciky... tentokrat sa to zaobislo bez placu, mame stale krasny spanok aj na obed aj vecer, takze podla mojej skusenosti musela na to "bezcumlikovanie" asi dorast...
Vcera mi ten moj chlapisko zaspal az o pol 12tej v noci, o pol stvrtej rano plac, zobrala som ho k nam do postele a tahal az do deviatej rana. Dnes sme bez obedneho spanku, aj ked som ho o druhej dala lezkat, nezaspal, pozeral rozpravocku. Dufam ze tuto nocku prespinka. 🙄
@zulina9 naco nasilu davate prec detom dudel? vsak ono chudatko este potrbuje ten svoj pokojicek. na vsetko je cas... nechapem vas, ktore hned nasilu robite taketo kroky, koli tomu, ze ine dieta uz ma davno prec cumel a podobne.
@katarina644 nasilu by bolo keby ho mal len na spanie, to by som mu nebrala, ale ked uz dieta robi sceny koli dudlu a stale ho chce mat v puse a stale ho hladal, to nie je ok. Aj koli zubkom, ked vidim ze ma jemny predkus a to ma len 2 roky. Takze kazda mamina nech posudi podla seba! A je ovela menej nervoznejsi ked uz nema dudu ako ked ju mal. Len sa mu tazsie zaspava, tak radsej svoje dieta uhladkam aby zaspalo.
@zulina9 prepac, ze som povedala svoj nazor... ale v pohode... kazdy nech si robi ako chce... ako si sa riadne napalila. ale v pohode. mna tvoj nazor nerozhadze. vies, bola by som dobra, kby som bola na tvojej strane, ale to urcite nebudem. a budem si hovorit a pisat co ja chcem, aj ked sa vam to mamicky nepaci. vychovavam jedno chore dieta aj jedno zdrave. a tieto veci co riesite su totalne hluposti aj pre mamicky, ktore maju chore dieta. proste riesite somariny. len to. punkt a bodka🙂
100 ludi 100 chuti baby 🙂
@katarina644 ja som sa vobec riadne ako pises nenapalila , sa velmi mylis. Mozno si to tak vycitala. Ja som chcela len rady od mamiciek co uz mali taketo skusenosti. Nemusis byt na mojej strane, pises ze vychovavas jedno chore a jedno zdrave dieta, ja tiez nemam uplne zdrave dieta od narodenia. Ma nejake vrodene vady a zijeme stym a mylujeme ho nadovsetko. Tak nesud.Urcite je tazsie vychovavat dve teticky. Preto ani ja nesudim.
@zulina9 Aj my sme si tym presli,trvalo to asi 3 - 4 tyzdne,dokoca aj menej spala,na obed len nejaku hodinku a koniec,uz som sa s tym pomaly zmierila a zrazu nastal zlom a teraz spi lepsie ako predtym s dudlom 😀 na obed tri hodinky potiahne az ju musim budit aby vecer nebuntošila 🙂
@zulina9 ja som to napisala, lebo fakt sa tu riesia uz somariny. ja len ked chces mat pokojne dieta, nechaj mu to co mu vyhovuje, postupne sa on sam oduci...🙂
Ahoj aj my sme si tým prešli, najprv sme zobrali dudu a potom o mesiac ešte prehryzol cumel na flaši a iný nechcel a tak sme bez večerného mliečka.Predtým zaspával sám o 12.00 a 20.00 som ho položila do postieľky zaspal sám bez problémov. Bez cumľa nevedel zaspať takže to bol každodenný boj aj na obed aj večer, tak som potom v prvom rade zrušila obedné spanie /ale tie 2 týždne kým si zvykol stáli za to ☹ /, a večer okolo 19.00 - 19.30 ideme spinkať spolu a za 10 min. už spí a spí cca do 7.00, niekedy aj dlhšie. My máme ale už 2 roky, neviem koľko vy či ten obedný spánok až tak potrebuje.