ahoj, mám 11 mesačného synčeka, ktorý vždy ukážkovo spinkal,dokonca ako 3 mesačný prespal takmer celú noc.Teraz však sa nám zrútil celý spánkový režim a drobec spí velmi málo cez den, v noci sa zobudí čo hodina.Večer zaspí okolo 19tej a vstáva už o 5tej ráno.Cez deň je unavený už o tej 9tej ale za nič na svete nezaspí až keď obeduje vo svojej stoličke a tam odkvacne, takmer spiaceho ho prenášam do postielky.Lenže pospí si hodinku a dosť.Poobede sa ho tiež snažím uspať ale bezvýsledne.Zaspí až večer po kúpeli.To znamená,že spí vlastne denne iba 11 hodín, stále je mrzutý,keďže je unavený, ja vidím,že potrebuje spať viac, neviem čo s ním, celý náš deň sa točí okolo spania-nespania,ani v noci sa nevyspíme.Všetko sa pokazilo v čase, ked mu začali rásť zúbky.Odvtedy to so spánkom išlo dolu vodou.Máte niekto skúsenosť,či radu?
@daniela_c no zubkov mame uz 8,ale mozno sa ozaj tlacia dalsie
Nasa mala, bola placliva, plakala za vsetko, nebolo to nejake drasticke ale niekedy to islo na nervy. Prvy zub jej isiel ked mala 10,5 mesiaca a potom do 6 mesiacov jej vysli vsetky. Teraz je zlatucka. Ale aj dost tvrdohlava. Ak nema horucky alebo ine komplykacie budte rada. Toto vsetko prejde. a o nejaky cas si to ani nebudete pamatat.
@daniela_c potešili ste ma trochu,dík...aj moj malý je zlaté dieťa,ked mu nič nieje, ale zubky si odtrpel každý jeden.Zrejme preto nemože spať aj teraz
Dobry den, ja mam 25 mesacne dievca. Hovori sa, ze dievcence su ine, mozno lepsie, no neviem...To, ze vas chlapcek ma teraz tieto problemy, je urcite pre zubky. Aj my sme to mali vseliake, aj spravanie bolo horsie. To vsetko prejde tak rychlo, ze si to ani nevsimnete. Musite to iba vydrzat. Mozno som vam nenapisala nic podstatne ale verte, ze iba trpeslivost a laska to prekonaju.😉