mamičky poraďte mi.moja dcérka sa mi každú noc tak pociká do plienky, že ju celú preciká opakuje sa to vkuse, zima jej nemože byť má paplónik hrubý , kolkoráz je aj spotená, pred spaním vypije fľašu čaju a počas noci vypije flašu mlieka.... má 10 mesiacov, je to normalne ?
plienky som už vyskúšala takmer všetky od pampers až po lídlové proste každé mi preciká.. skúsim obmedziť čajík ďakujem za radu
@kristinka1234 ahoj, zmeň plienky a obmedz pitný režim na večer - noc, je toho dosť čo vypije! skôr by som pred spánkom dala mliečko, ako čajík - čaje sú močopudné.
@kristinka1234 Nám dvojičky tiež precikávali plienky, skúšala som všetky možné plienky a najviac sa nám osvedčili Babylove za DMdrogerie. Ku večeru tiež obmedzujeme pitie... 🙂
@kristinka1234:
Ako pisu ostatne, skus zredukovat pitie pred spanim.
A skus hociktore plienky, ale o jednu velkost vacsie 😉 Takze ak nosi napr. 4, skus 4+ alebo 5 na noc.
to s tými väčšími plienkami nie je zlý nápad vyskúšame...nestačím prať a prezliekať perinky čo mi všetko ociká 🙂
@kristinka1234 neviem ake plienky pouzivas a ak by to nebolo v plienkach tak by som odporucila obmedzenie cajika na minimum pred spankom (aby stihla pred spanim vycikat co vypila) a potom mozno nebude tolko cikat v noci