Problém s uspávaním polročného syna

bajka16
28. mar 2020

Maminky chcem sa spýtať ako to máte vy s uspavanim? My hrozne 😪 malý ma pol roka a pred každým spaním tok je trápenie pre mňa aj pre neho. Kým zaspí prestriedame postieľku kočík hojdačku niekedy sa ho snažím uspať na rukách 🤷🏻‍♀️ a nič a to je unavený naozaj.. Už nevládzem nič cez deň neurobím ak zaspí spi maximálne pol hodinu 🤦🏻‍♀️ v noci sa budí tiež síce iba raz ale už by nemal vôbec podľa mňa kojeny není

bona69
28. mar 2020

@bajka16 no neviem, podľa čo ho si prišla na to zeby mal spat celú noc 😁 nás má rok a zatiaľ spal celú noc raz,keď rátam do 4 rána. Začína byť vo veku keď mu pôjdu zúbky, tak môže byť aj z toho nervózny, pozri my na ďasná, my sme vtedy nastúpi stále s mastickou na zúbky keď plakal, a podľa mňa čo by dali niektoré zato aby sa im drobec zobudil v noci iba raz, nás aj teraz niekoľko krát je hore a tiež je na um a kým si nestiahne svoje nezaspi. Buď rada že v noci pekné spinká,

arianna25
28. mar 2020

Moj mi zasoaval do pol roka na prsniku alebo cez den v kociku a ked som ho odstavila tak cez den len v kociku a vecer sa mrvi v postielke kyym nezaspi do tej 21:00. Prve tri vecere preplakal ale zvykol si. Je tazky takze hojdanie vobec

arianna25
28. mar 2020

Aj cez zimu spal vonku. Doobedu dve hodky a poobede jednu hodku. Stale len vonku. Inak nezaspi. Vecer sa pomrvi a zaspi, potom ho este raz prikryjem . V noci sa budi niekedy raz niekedy dva krat podla zubkov, vypije um a spi dalej do pol 6.

tulipanicek
28. mar 2020

Najprv ta vyvediem z omylu. Naša má takmer 9 mesiacov, je na UM a sú lepšie a horšie nocí. Teraz je od polnoci hore minimálne každú hodinu. Nevraviac že keď mala 7 mesiacov tak začala ráno namiesto o 8 vstávať o 6. Nie, nemusí prespať celú noc. Niektire deti sa to naučia až v 4 rokoch.
A k zaspávaniu cez deň, treba zvoliť jeden spôsob a toho sa držať. Po akom čase dávaš bábo šiat cez deň?

stela01
28. mar 2020

@bajka16 moja má pól roka , kojená a ešte Neprespala viac ako 3 h .
Luxus 1 x za noc .

elizita
28. mar 2020

@bajka16 mne obe kojene deti prespali celu do 5 a 6 mesiacov. Potom to zadalo. Tato mladsia ma vyse roka a od 8 mesiacov do takmer roka sa bez srandy budola kazdu pol hofinu az 1,5hodinu. V 11 mesiacoch jej vysiel prvy zub. Mava aj take stavy, ze sa napr o 2 zobudi vyspata. Zaspavala v nosici, uspavanie do hodiny. Teraz 2 mesiace vyhradne na silno priputana v koci, nevolu dava dost najavo ale inak to nejde, skusala som vsetko mozne aj nemozne. A spi tam dve hodky a potom k nam do postele. Zaspi v najlepsom o 9 a do rana do cca 6,30 je v dobru noc hore len 2x, to sa vyspim do ruzova. Ale takych noci je moxno 1 z 10. Inak ju spacifikujeme tak o 22,00 a je hore aj 4x., alebo o 3 rano je uz vyspata.

evkamotka
28. mar 2020

To mas odkial ze sa nema v noci budit? Moj ma 2,5 roka a stale sa 2x budi. Ked isli napr zuby alebo cez obdobie nocnych hysakov aj viac krat

bajka16
autor
28. mar 2020

No ženy asi som naozaj v omyle 😱 preboha mate to o dosť ťažšie ako ja naozaj klobuk dolu.. Ako ja teraz ledva fungujem neviem čo by som robila na vašom mieste 😀 no dúfam že je to naozaj tými zubkami a nič vážnejšie.. Ďakujem za odpovede normálne som v riti ako dlho sa jedna matka nevyspi a neoddychne si 😏