Pretáčanie sa 8 mesačného dieťaťa na bruško počas spánku

22. máj 2022

Ahojte, náš drobec má 8 mesiacov a poslednú dobu sa počas spanku prevráti na bruško a tým sa zobudí a začne plakať. Akoby sa nevedel dať zase naspäť na bok alebo chrbatik a spinkať ďalej. Pritom keď je hore tak sa obracia jedna radosť. Máte stým skúsenosť? Alebo nejaký trik aby to nerobil?
Dakujem 🙂

july0
23. máj 2022

No môj to tiež robil a potom plakal ale cca po dvoch týždnov uz aj tak nadalej spal tak neviem asi si musi zvyknut ale vankusom som ho oblozila aj z jednej a druhej strany ked spal na chrbatiku 🙂

ariannazara
23. máj 2022

Je to normálne bežný vývoj dieťaťa, ako to prišlo tak to odíde. Potom začne pocas spánku vstávať, vyliezat z postieľky je to normálne a tak ako to prišlo všetko prejde 🙂

annnna18
23. máj 2022

U nas bolo toto iste😁 chvilku to trvalo pokym si zvykol ale teda zvykol si a uz sa nebudil potom

ildiko36
23. máj 2022

Keď máš vankúš na kojenie skús dať okolo dieťaťa, moje (1r, 4r ale aj 21r🙈)tak spia, Musela som ešte 2 dokúpiť lebo každý na tom chcel spať.
Keď máš dieťa v postieľke nebude mať tolko priestoru a možno sa ti len na bok otočí, a objíme ten vankúš a vyloží si na to nožky.Mám postielku aj v obyvačke na oddychovanie ale ten vankuš musime nosiť so sebou.

petamich
23. máj 2022

je to uplne bezne 🙂 aj nas to robil, par tyzdnov ho to budilo a teraz uz pekne spi (aj) na brusku

autor
23. máj 2022

Ďakujem vám teda 😁