Prestup na inú školu a škôlku

sonulka777
2. jún 2018

ahojte neviem kam som to mala napisat tak pisem sem. prosim vas poradtte mi niekto. z manzelom sme sa rozisli teras byvam u rodicov v trnave.. Deti chodia do skoly skolky do vlckoviec. ja mam trvaly pobyt v Trnave chcela by som ich prepisat do Trnavy. Budu s tym problemy? mala by som to cim skorej riesit? chcem aby od septembra uz chodili do trnavy nie do vlckoviec do skoly skolky. najmensieho som prihlasila teras do vlckoviec od septembra lebo akurat dnes ma este len 3 roky. dalsi problem mam ze neviem ako mam podat ziadost o rozvod vobec tomu nerozumiem. bola by som vam velmi vdacna keby ste mi niekto poradili. dakujem.

pribinak
2. jún 2018

Najlepsie urobíš ak pojdes na Urad prace soc veci, odbor sociálno-právna ochrana deti a mládeže a tam ti kuratorky pomozu s rozvodom aj s výživným. Pomozu ti to spísať, poradia co a ako, ak mas nejaku komplikáciu.
Vyzivne mozes dostavať skor sko budes mat rozvod, lebo ten moze trvať aj rok

Ked chces prelozit deti, tak cim skor chod do novej skoly a škôlky sa pytat ako su od septembra s miestom.

pininka
2. jún 2018

Myslim ze to nieje az taky problem, urcite sa chos opytat do skoly v obvode kde byvas musia zobrat, so skolkou moze byt problem, moja svagrina byba v trnave a viem ze je tam problem s miestom. Na nete mas x vzrorov ako napisat ziadost o rozvod, do detailu, mozes ist aj pre pravnu bezplatnu pomoc, oni ti najlepsie poradia.

sonulka777
autor
2. jún 2018

no podla toho vzoru to mam napisane rucne. len neviem ci s takym papierom mozem ist na sud.

beky1813
2. jún 2018

@sonulka777 radsej chod na ten urad a nech ti to skontroluju, hlavne pravopisne a ci tam mas vsetko. A skolku a skolu si mala riesit uz vcera, chod sa opytat co najskor. Mozno sa ti nepodari preradit ich

pribinak
2. jún 2018

Ked sa v tom nevyznáš, chod na urad. Ty najskor potrebujes vyzivne a az potom rozvod. Lebo rozvádzať sa mizes aj rok, ale vyzivne potrebujes cim skor

sonulka777
autor
2. jún 2018

oki baby normalne zklopem a poviem o co ide a pomozu mi tam??? ak hej hned pondelok tak idem. do skoly som pisala e mail. tak uvidim neodpisu pondelok doobeda tak pojdem aj tam.

beky1813
2. jún 2018

@sonulka777 urad neviem, to som neriesila, ale skolu, skolku ries osobne, nie emailom
Zavolaj rano riaditelke a dohodni si stretnutie

sonulka777
autor
2. jún 2018

aha. no dobre diky moc. pojdem tam osobne

pribinak
2. jún 2018

@sonulka777 nevypisuj maily, chod osobne, je to tak lepsie a zdvorilejšie.
Na socialku mozes normalne pridt a zaklopať.

montemotherone
2. jún 2018

@sonulka777 Čo sa týka prestupu na školy, rieš to teraz, ešte do konca školského roka. Hlavne škôlku (zápisy už boli pred mesiacom) aby mali miesto.

michellemary
2. jún 2018

Čo sa týka preloženia do školy, choďte do novej školy, požiadajte o prijatie dieťaťa, a budúca škola by si to s tou súčasnou už potom mala vybaviť sama. 🙂

adka2112
Autor odpoveď zmazal
Zobraz