Ahoj Lenemka, my sme davali dcerke prepichovat uska u Dr. Zuzany Klembarovej. Ambulanciu ma na Rastislavke, Poliklinika JUH. Saska mala vtedy nieco cez 3 mesiaciky a sme maximalne spokojni. Samozrejme, ze pri samotnom prestrelovani sme sa nezaobisli bez placu, ale to bolo skor tym, ze sa zlakla, ale ked som u svojej lekarky cakala na poradnu v case, ked prepichovala uska klasickym sposobom ihlou. Sasenkin plac sa s tym neda ani zdaleka porovnat. Ziadne krvacanie, ziadne komplikacie. Mali sme jej tie nastrelene nausnicky nechat 6tyzdnov, prve dni som jej nausnicky na odporucanie lekarky z prednej aj zo zadnej strany utierala liehom(tym na pupcek), ale inak nic. Cenu si uz velmi nepamatam, bohuzial ☹, ale ked si tam zavolas, tak Ta urcite radi poinformuju. Na prestrelovanie usiek sa treba objednat, lebo to robia len v urcite dni. Inak my sme jej tie zdravotne nausnicky nechali nieco vyse dvoch mesiacov.Vymenu za klasicke, zlate, som zvladla bez problemov sama. Pekny dnik.
Ahoj Lenemka,
my sme davali dcerke prepichovat uska u Dr. Zuzany Klembarovej. Ambulanciu ma na Rastislavke, Poliklinika JUH. Saska mala vtedy nieco cez 3 mesiaciky a sme maximalne spokojni. Samozrejme, ze pri samotnom prestrelovani sme sa nezaobisli bez placu, ale to bolo skor tym, ze sa zlakla, ale ked som u svojej lekarky cakala na poradnu v case, ked prepichovala uska klasickym sposobom ihlou. Sasenkin plac sa s tym neda ani zdaleka porovnat. Ziadne krvacanie, ziadne komplikacie. Mali sme jej tie nastrelene nausnicky nechat 6tyzdnov, prve dni som jej nausnicky na odporucanie lekarky z prednej aj zo zadnej strany utierala liehom(tym na pupcek), ale inak nic.
Cenu si uz velmi nepamatam, bohuzial ☹, ale ked si tam zavolas, tak Ta urcite radi poinformuju. Na prestrelovanie usiek sa treba objednat, lebo to robia len v urcite dni.
Inak my sme jej tie zdravotne nausnicky nechali nieco vyse dvoch mesiacov.Vymenu za klasicke, zlate, som zvladla bez problemov sama.
Pekny dnik.