Prespí vaše dieťa celú noc, keď spapá večer kašu?

lusia222
29. apr 2013

Maminky,prespalo vase dieta az do rana ked ste mu dali na vecer kasicku????

miracle
29. apr 2013

Urcite nie, zobudil sa po takom istom case ako iba po mlieku...ale kazde dieta je ine

aduskao
29. apr 2013

@lusia222 nas spinka aj ked mu dam kasu ako uz bolo napisane kazde mimi je ine vyskusaj hm uvidis ale kasou to asi neni ze bude spinkat celu noc moj spi či kasu je alebo nie ale nebolo to vzdy tak 😉

vierka0
29. apr 2013

@lusia222 nasa spi po kasi ovela horsie ako po mlieku 😒 neviem, kolko ma tvoje dieta, ale nasa sa nejako sama nastavila, najprv vyradila jedno nocne papanie, to asi v 7.mesiaci a neskor, asi v 10.-11. mesiaci vobec v noci nechcela papat, takze odvtedy prespi celu noc (na veceru ma mliecko)

0550
29. apr 2013

naš dakedy prespí celú noc a dakedy nie podľa toho akú má noc ale ja dávam kašičku a hodinku na to mu dám mliečko a ide spinkať väčšinou sa my zobudí tak jeden krát za noc aj to iba tak na 5 minút.

radusiq
29. apr 2013

@lusia222 Prespi tak do 5.30-6.00, uz je na zvazeni ci to u teba znamena "celu noc"...ja by rada potiahla aspon do osmej 🙂

suz2
29. apr 2013

@lusia222 ani náš neprespal celú noc, zobudil sa v tom istom case, ako ked kasu nepapal.... ak je dietatko kojene, tak celu noc neprespi tak skoro....treba sa s tym len zmierit :o)

reanda
29. apr 2013

ja by som rada vedela, kde a kedy vznikol taky mytus, ze deti sa v noci budia na hlad a ked ich vecer dobre nastopeme, tak budu spat celu noc 😕

nathalie111
29. apr 2013

nie 🙂

katarinnak
29. apr 2013

nie, rovnako ako nakojeny, ani nedavam kasu s tym vedomim ze by mal prespat noc.

atreyu
29. apr 2013

Spí o niečo dlhšie ako po mlieku, ale určite neprespí celú noc...

gumidekmomo
29. apr 2013

tak moj drobec prespi celu noc ale uz o tej pol6rano je hladny ...ide spat o 21h a to si ked tak este cucne z prsniku ale nie vzdy to tak bolo,az ked som mu zvysila davku kase a takej hustej tak spinka krasne

k_a_j_k_a
29. apr 2013

@lusia222 my sme zacali s kasou v cca 6.mesiaci. Ale az v roku prespali celu noc.

milota164
29. apr 2013

nasa prespala celu noc do pol roka 🙂 a od vtedy sa budi niekedy aj dva tri krat. Davame aj kase ale budi sa rovnako, ci ju dostane alebo nie. Ked sa zobudi , nakojim ju a spinka dalej.

katie555
29. apr 2013

no ja som jej ju dala na veceru asi 3 krat, spala lepsie (ale to aj z inych dovodov) a potom som sa pri vikende rozhodla ze sa mi jednoducho nechce a vyskusam ci to robi len tak kasa, a ziadna zmena nenastala ...Takze u nas pekne kasicka vtedy kedy ma byt a to na ranajky..Mala ma 6.5 mesiaca a prespi v pohode teraz 8 vecer - 7 -9 rano

katka1981
29. apr 2013

nikdy kasa nepredlzila spanie, tak sme ju dali len parkrat kvoli tekutinam. U nas jedenie nemalo vobec ziadny vplyv na spanie.

strihalka
29. apr 2013

ne, dokonce mala se zobudila skor, lebo po kasi bola smadna.......

monika15
29. apr 2013

u nas nie.....
chodi spat o 7.30 do 8 rana... a medzi ma flasu..... niekedy aj dve ked cez den malo spapa

lusia222
autor
30. apr 2013

@aduskao no ved prave,kasu davam ale celu noc neprespi. 😒

lusia222
autor
30. apr 2013

@vierka0 moja mala ma 6 mesiacov. Tak okolko piatej ma kasu,potom este pred spanim okolo siedmej MM ale pride jedenast v noci a je hore a pyta papat 🙂

vierka0
30. apr 2013

@lusia222 ale ved je este malicka, nemusi este prespat celu noc bez papania 😉

lusia222
autor
30. apr 2013

@radusiq mne ide spat okolo siedmej vece,zobudi sa okolo jedenastej,potom tretej a rano okolo siestej a to uz nezaspi 🙂

lusia222
autor
30. apr 2013

@suz2 co ine mi ostava 😒 😉

lusia222
autor
30. apr 2013

@vierka0 ved jasne,viem.ale myslela som ze ked zacneme s kasou mohlo by sa to zlepsit a nemusela by sa tak casto budit.Ale to som si len myslela 🙂

lusia222
autor
30. apr 2013

@katie555 jej,tak to ti pekne spinka.

katie555
30. apr 2013

@lusia222 ano ja sa nestazujem...U nas zafungovalo to pravidlo ze 6mesacne babo nepotrebuje v noci jest. Do marca mi spavala celkom ok - v noci dvakrat hore. nakolko bola plne kojena tak podla mna pohoda. Sli sme domov na slovensko a tam to zacala byt hroza - hore kazdu hodinu a pol..Po navrate spat sa to vobec nezlepsovalo..Tak som si jednoducho povedala ze dost...Ked zacala v noci plakal, ziadne ze papat, siel otecko, ukludnil zaspala. Po dvoch dnoch sa v noci zobudila uz len raz , otecko siel do 3 minut spala. Teraz je tomu tak tyzdne a uz ani v noci sa nezobudi...Vtedy sme skusali aj kasicku ale fakt po nedani spala tak isto tak nevidim vyznam jej to davat vecer 😝

lusia222
autor
30. apr 2013

@katie555 tak to pekne 🙂 moja mala ma asi este cas na prespatie celej noci 🙂 aj ked som ju nechala trochu poplakat ohryzala vsetko mozne co mala po ruke 🙂 ale dame papat a spinka dalej takze aspon ze to.

katie555
30. apr 2013

@lusia222 kolko ma mesiacov? ja som vyslovene proti akymkolvek vyplakavacim metodam..u nas toto zafungovalo, skratka tatko siekl aby necitila mlieko. trosku pomojkal zapol kolotoc a ona spala dalej. mne to potom uz tak prislo ze sa budila kazdu hodinu a pol, zakazdym dostala najest, a potom ju bolelo brusko

lusia222
autor
30. apr 2013

@katie555 ma 6 mesiacov.Budi sa okolo jedenastej v noci,tretej a rano okolo siestej.A to uz nezaspi.

katie555
30. apr 2013

@lusia222 ale spinka ti potom cez den?
mne pred tym nez sme sli na svk , davame spavat medzi 7.30-8 skor k tej 8mej ako kedy vyda. potom sa zvykla budit o tej cca 11-12 ako kedy, a druhykrat 3-4 ..a potom vydrzala priblizne do cca 7mej ked vstaval tatinko do prace...Ale mne spinka strasne malo cez den - 3 x 30 minut to uz ako hovorim vela . Uz jej davas prikrmy? a skusala si tu kasicku? u nas to nemalo ziaden effect (hadam len psychologicky pre mna, ze nemoze byt hladna ked sa o 2 hodiny zobudila). Co viem mas tam len 2 moznosti - bud to zafunguje a zasyti ju to a potiahne dlhsie, alebo ju z toho bude boliet brusko a bude sa budit tak isto alebo este viac..Za vyskusanie nic nedas , ale skus ryzu co je bez prichute

lusia222
autor
30. apr 2013

@katie555 cez den mi nespi takmer vobec.iba ked ju zoberiem von tak hodku zdriemne a doma tak dvakrat po pol hodke,ziadna slava...ano,zeleninku a masko uz papa ale aj tak je o dve hodinky hladna..