Maminky,prespalo vase dieta az do rana ked ste mu dali na vecer kasicku????
@lusia222 nasa spi po kasi ovela horsie ako po mlieku 😒 neviem, kolko ma tvoje dieta, ale nasa sa nejako sama nastavila, najprv vyradila jedno nocne papanie, to asi v 7.mesiaci a neskor, asi v 10.-11. mesiaci vobec v noci nechcela papat, takze odvtedy prespi celu noc (na veceru ma mliecko)
naš dakedy prespí celú noc a dakedy nie podľa toho akú má noc ale ja dávam kašičku a hodinku na to mu dám mliečko a ide spinkať väčšinou sa my zobudí tak jeden krát za noc aj to iba tak na 5 minút.
ja by som rada vedela, kde a kedy vznikol taky mytus, ze deti sa v noci budia na hlad a ked ich vecer dobre nastopeme, tak budu spat celu noc 😕
nie 🙂
nie, rovnako ako nakojeny, ani nedavam kasu s tym vedomim ze by mal prespat noc.
Spí o niečo dlhšie ako po mlieku, ale určite neprespí celú noc...
tak moj drobec prespi celu noc ale uz o tej pol6rano je hladny ...ide spat o 21h a to si ked tak este cucne z prsniku ale nie vzdy to tak bolo,az ked som mu zvysila davku kase a takej hustej tak spinka krasne
nasa prespala celu noc do pol roka 🙂 a od vtedy sa budi niekedy aj dva tri krat. Davame aj kase ale budi sa rovnako, ci ju dostane alebo nie. Ked sa zobudi , nakojim ju a spinka dalej.
no ja som jej ju dala na veceru asi 3 krat, spala lepsie (ale to aj z inych dovodov) a potom som sa pri vikende rozhodla ze sa mi jednoducho nechce a vyskusam ci to robi len tak kasa, a ziadna zmena nenastala ...Takze u nas pekne kasicka vtedy kedy ma byt a to na ranajky..Mala ma 6.5 mesiaca a prespi v pohode teraz 8 vecer - 7 -9 rano
nikdy kasa nepredlzila spanie, tak sme ju dali len parkrat kvoli tekutinam. U nas jedenie nemalo vobec ziadny vplyv na spanie.
ne, dokonce mala se zobudila skor, lebo po kasi bola smadna.......
u nas nie.....
chodi spat o 7.30 do 8 rana... a medzi ma flasu..... niekedy aj dve ked cez den malo spapa
@lusia222 ano ja sa nestazujem...U nas zafungovalo to pravidlo ze 6mesacne babo nepotrebuje v noci jest. Do marca mi spavala celkom ok - v noci dvakrat hore. nakolko bola plne kojena tak podla mna pohoda. Sli sme domov na slovensko a tam to zacala byt hroza - hore kazdu hodinu a pol..Po navrate spat sa to vobec nezlepsovalo..Tak som si jednoducho povedala ze dost...Ked zacala v noci plakal, ziadne ze papat, siel otecko, ukludnil zaspala. Po dvoch dnoch sa v noci zobudila uz len raz , otecko siel do 3 minut spala. Teraz je tomu tak tyzdne a uz ani v noci sa nezobudi...Vtedy sme skusali aj kasicku ale fakt po nedani spala tak isto tak nevidim vyznam jej to davat vecer 😝
@lusia222 kolko ma mesiacov? ja som vyslovene proti akymkolvek vyplakavacim metodam..u nas toto zafungovalo, skratka tatko siekl aby necitila mlieko. trosku pomojkal zapol kolotoc a ona spala dalej. mne to potom uz tak prislo ze sa budila kazdu hodinu a pol, zakazdym dostala najest, a potom ju bolelo brusko
@lusia222 ale spinka ti potom cez den?
mne pred tym nez sme sli na svk , davame spavat medzi 7.30-8 skor k tej 8mej ako kedy vyda. potom sa zvykla budit o tej cca 11-12 ako kedy, a druhykrat 3-4 ..a potom vydrzala priblizne do cca 7mej ked vstaval tatinko do prace...Ale mne spinka strasne malo cez den - 3 x 30 minut to uz ako hovorim vela . Uz jej davas prikrmy? a skusala si tu kasicku? u nas to nemalo ziaden effect (hadam len psychologicky pre mna, ze nemoze byt hladna ked sa o 2 hodiny zobudila). Co viem mas tam len 2 moznosti - bud to zafunguje a zasyti ju to a potiahne dlhsie, alebo ju z toho bude boliet brusko a bude sa budit tak isto alebo este viac..Za vyskusanie nic nedas , ale skus ryzu co je bez prichute
Urcite nie, zobudil sa po takom istom case ako iba po mlieku...ale kazde dieta je ine