Prosím poradíte mi. Môj chlapček spí v noci rád na boku ale v tejto polohe sa vždy preciká. Skúšala som už rôzne plienky. Každú noc sa musíme niekoľkokrát prezliekať lebo ma precikané pyžamko aj perinku. Už som z toho zúfalá. Mali ste niektorá podobnú skúsenosť?
@idemo my tiež spavame na boku,tiež sme mali ten problém,plienky vyskúšali všetky značky 🙂 a nakoniec som už bola zúfalá skúmala som že prečo a zistila som že keď mu dávam plienku gumička na boku je trošku založená tak sa precika, začala som si na to dávať pozor poriadne som mu popravila plienku aby gumička nebola ani trošku založená a klop klop zatiaľ to funguje budíme sa suchý iba plienka mokrá 😃
Mali sme rovnaký problém,vyskúšali sme veľa druhov a zistili sme,že najlepšie sú pampers pants
U nás to bolo podobne a tak isto môžem odporučiť pampers pants a popraviť gumičku.
Najlepsie su plienkove nohavicky, nie zalepovacie plienky. Nohavicky sa malokedy precikaju.
skus ist o velkost vyssie
Asi zla velkost, bud moc velke alebo moc male. A urcite skus plienkove nohavicky. Nenapisala si vek dietatka
@idemo Nemusis nocne, ale tie su istota, su aj nie nocne, tie su tiez super(take tmavo zelene), ale ked chces ist na istotu skus tie urcene na noc, za vyskusanie nic nedas ;) Tieto maju aj silnejsi pas na brusku a vzdy sa treba uistit, ci su dostatocne vysoko vytiahnute na babatku, hlavne zozadu.
@idemo u nás v noci jedine moony nočné,tiež som vyskúšala všetky značky, táto jediná to zvládla🤷