Dobrý deň, prosím skúste poradiť, náš malý má 7 mesiacov, prakticky so zaspávanim a spinkanim problém nie je, naučil sa zaspávať sám tak, ze ho položíme do postieľky a pekne si sám zaspinka. Spinka vtedy keď má všetko je ôk až na nočný spánok. On by už aj prespinkal celú noc ale mam dojem, že mu niečo vadí a neviem prísť na to, že čo. Vždy nad ránom okolo 4-5 sa začne prehadzovať a prehadzuje sa až kým sa takmer neprebudi a vždy začne plakať. Samozrejme mu dám prsník, nakoji sa odgrgne a spi ďalej. Po chvíli sa to zase opakuje až do rána kedy už vstavame. Vstavame okolo 7:00. Už viac krát celú noc prespal v kľude, preto mam pocit, ze mu niečo vadí. Spinkavať chodí okolo 20.00, spinkava pod perinou, zimka mu nieje. Nemáte niekto podobnú skúsenosť prečo to tak je? Ci z toho vyrastie? Vďaka
Aj moja sa od cca 4tej rána budí pravidelne častejšie. Niekedy aj každú pol hodinu. Možno už nevedia mať taký hlboký spánok ako v noci, lebo sú už pomerne vyspatí 🤷♀️
Ja neviem či sú tu všetky bábätká dohodnuté alebo čo, ale aj môj 6 mesačný tiež o 4 ráno buntoší. Aj ho nakŕmim, napapá sa, ale mrví sa. Tak mu aspoň vymieňam plienku, lebo možno to mu vadí. Zvyčajne potom ešte zaspí.
No nad ranom je slabsi spanok. 🙂 Mam 3 deti. U vsetkych tak bolo. Pri mojej vrtulke...dokonsa da budila uplne o 4tej a trebalo douspat.. :/
Moj 7m za tiež posledné asi 3 týždne kazdu noc budi, medzi 2-4tou,zobudí sa, mnauka, ale ucicikam a ešte zaspí do tej 6tej cca... dovtedy úplne skvelo spal celú noc (um papa).asi to bude niečo v rámci vyvoja keď je nas takto viac, mozno len obdobie
Ďakujem ženy, tak aspoň viem, ze nie som sama 😁 dúfam, ze to prejde čoskoro 😁
@marfa333 ešte dodám, že som si zadovážila zatemnovacie závesy, takže svetlo ho budiť nemôže.