Prerušovaný spánok 7 mesačného dieťatka

marfa333
17. máj 2022

Dobrý deň, prosím skúste poradiť, náš malý má 7 mesiacov, prakticky so zaspávanim a spinkanim problém nie je, naučil sa zaspávať sám tak, ze ho položíme do postieľky a pekne si sám zaspinka. Spinka vtedy keď má všetko je ôk až na nočný spánok. On by už aj prespinkal celú noc ale mam dojem, že mu niečo vadí a neviem prísť na to, že čo. Vždy nad ránom okolo 4-5 sa začne prehadzovať a prehadzuje sa až kým sa takmer neprebudi a vždy začne plakať. Samozrejme mu dám prsník, nakoji sa odgrgne a spi ďalej. Po chvíli sa to zase opakuje až do rána kedy už vstavame. Vstavame okolo 7:00. Už viac krát celú noc prespal v kľude, preto mam pocit, ze mu niečo vadí. Spinkavať chodí okolo 20.00, spinkava pod perinou, zimka mu nieje. Nemáte niekto podobnú skúsenosť prečo to tak je? Ci z toho vyrastie? Vďaka

marfa333
autor
17. máj 2022

@marfa333 ešte dodám, že som si zadovážila zatemnovacie závesy, takže svetlo ho budiť nemôže.

domireb
17. máj 2022

@marfa333 nie je mu teplo pod perinou?

domka222
17. máj 2022

Aj moja sa od cca 4tej rána budí pravidelne častejšie. Niekedy aj každú pol hodinu. Možno už nevedia mať taký hlboký spánok ako v noci, lebo sú už pomerne vyspatí 🤷‍♀️

marfa333
autor
17. máj 2022

@domireb vždy sa odkope takže ani teplo mu nieje

elis248
17. máj 2022

Ja neviem či sú tu všetky bábätká dohodnuté alebo čo, ale aj môj 6 mesačný tiež o 4 ráno buntoší. Aj ho nakŕmim, napapá sa, ale mrví sa. Tak mu aspoň vymieňam plienku, lebo možno to mu vadí. Zvyčajne potom ešte zaspí.

ivangeline
17. máj 2022

No nad ranom je slabsi spanok. 🙂 Mam 3 deti. U vsetkych tak bolo. Pri mojej vrtulke...dokonsa da budila uplne o 4tej a trebalo douspat.. :/

zoja1234
17. máj 2022

Moj 7m za tiež posledné asi 3 týždne kazdu noc budi, medzi 2-4tou,zobudí sa, mnauka, ale ucicikam a ešte zaspí do tej 6tej cca... dovtedy úplne skvelo spal celú noc (um papa).asi to bude niečo v rámci vyvoja keď je nas takto viac, mozno len obdobie

marfa333
autor
17. máj 2022

Ďakujem ženy, tak aspoň viem, ze nie som sama 😁 dúfam, ze to prejde čoskoro 😁