ahojte, dcera 7 mesiacov, ma dve dole predne zuby- jednotky, a teraz sa jej prerezavaju dvojky vela nich na oboch stranach :o . Horne zatial nic.. myslite ze to ok? pocula som ze maju ist prv horne jednotky, az potom dvojky.... dakujem za odpoved
och chvala...zlakla som sa ze tam tie zuby nema , alebo ma tam nejaky blok... 😂
Moj nastarsi mal prvy zub hornu dvojku v troch mesiacoch
nepanikar, nie kazdemu dietatu idu zuby ako z ucebnice 🙂
@hruska91 mojej dcére išli spodné jednotky potom vrchné dvojky a až potom vrchné 1ky 😂neboj nič ...nie vždy je všetko podľa tabuliek ✌️🙂
dakujem dievcata
@hruska91 môjmu synovi sa v 5 mesiaci prerezali najprv 2 spodné, potom 2 vrchné, dcére sa v 6 mesiaci ako prvé prerezali 2 vrchné, potom dve spodné, teraz najmladšej na konci 8 mesiaca 2 spodné, horné nič a idú nám ďalšie dve spodné 🙂 takže nič sa neboj, všetko je ok, zúbky sú naozaj individuálnou záležitosťou
🙂
@hruska91 ahojte, ako to so zúbkami vyzerá po čase? Syn má 8 mes, na 4 mes mu vyšli Dolné jednotky, síce skoro ale ok. A pred cca mesiacom jedna horná dvojka vykúka, teda asi dvojka, možno trojka, neviem. Dr.nam dnes na poradni povedala, že to budeme sledovať, lebo ak nebudú vychádzať horné jednotky, tak nás pošle na chirurgiu! To akoze fakt?? Viete niekto niečo o Tom viac?
je to uplne ok ..nie kazdemu dietatu idu zubky podla tabuliek 🙂