Ahoj maminky chcem sa vás opýtať už asi týždeň je dcerka strašne nervózna a dnes ráno som si všimla toto na dasienku.. môže to byt prerezávanie prvého zubku ? Dcerka má 4 mesiace 🙂
Ak to teda je ten 1 zúbok máte nejaké rady aby dieťatko bolo trosku pokojnejšie ? Ďakujem a prajem krásny slnečný deň 🙂
Moja dcera bola tiez nervozna ked sa jej zacali tvorit zubky v dasnach,mala 4 mesiace ,zubky presvitali aj zpredu a vysli az o 4 mesiace neskor....Ono moze byt ze bude mat zubky ale moze aj byt ze sa jej este len tvoria a vylezu az o par mesiacov.podla fotky a opuchu si myslim,ze sa jej coskoro pretlacia.moje v tomto obdobi tiez reagovali podrazdene.....treba jej dat chladene kusatko ,ak by vam odmietala jest kup v lekarni alebo dm gel na zubky,tam je latka co to tkanivo trosku znecitlivi
No uvidíme maminky zatiaľ ďakujem 🥰
Ahoj, nasa mala ma 9 m a uz pol roka si myslim, ze jej idu zuby, dokonca aj dr mi vravi, ze za chvilku vyjdu. A stale nemame ani jeden :D:D:D No a ked sa asi tlacia v intervaloch cca co tri tyzdne, tak jej dam bud cipok Viburcol alebo taku vodicku, co vypije Camilia 🙂)) oboje zabera. Samozrejme su aj gely na zubky, ako Dentinox, Calgel a pod, ale nasa mi ich zlize z prsta skor ako jej natriem dasienka....
@nika12323
Nemusi to byt zubok,aj my sme mali taketo biele ked mal maly 3-4mes a dr v poradni vravela ze je to akasi cysta ci co ze to deti mavaju a potom to zmizlo...myslela som si aj ja ze zubok lebo tiez slinta uz poriadne a je nervavy,sucha si tie dasna vkuse,ma teraz 5mes a nevidno este nic
@kristynasakykubicova ahoj, mozem sa spytat ako ste na tom? Kolko trvali teploty, ci to bol nakoniec ten ocny zub a za ako dlho vysiel von?
Moja 9,5 mes je zatial bez zubka, ale posledne tri dni mala horucky do 39 a dnes, 4. Den uz len malo zvysena teplota. Az do dnes som nevidela ziadny sa crtajuci zubok vpredu. Vecer som si ale vsimla, taky biely hrbol velky ako hrach dolu v dasienku, presne tam odkial pojde trojka - ocny. Je to dost naspodu, na to, ze jej prikukam do ust uz 4 dni, som si toto vsimla az dneska🙈. Doktorka povedala ze zjavne pojde o aftu. Ale ked som uvidela tvoj obrazok tak to sedi. Foto nemam, je zjavne ze ju to boli, brani sa. Aj v noci placka, je mrzuta. Dakujem vopred za odpoved...
@jonka88 stale bez zubka ,asi sa mu len posuvali neviem ,ale uz to nema take opuchnute ,ale citit ho stale ,tak cakame stale ,
@jonka88 teploty trvali 3dni
@kristynasakykubicova dakujem za odpoved 🙂 ja si tiez myslim ze sa len posuvali, a ze skor vyjdu tie rezaky, ale teda je to taky boj. Nastastie sme uz bez teplot ale je z toho mrzuta a v noci uplackana, ubolena.. Asi len vydrzat musime🤷♀️
@jonka88 mame to rovnake a to ma len 5mesiacov ,sak pri prvom synovi vysli dva rezaky hore uz v 4prave,takze som myslela ze vyjdu ,no dlho to trva veru,tak hlavn ze telotky ustupily,moj sa tiez mrzuty budi aj 3krat za oc ale aj sa dojcime takze to spojujem jedno s druhym ale vecerne zaspavanie stoji za to ☹
Ja tam nič nevidím, je to asi zlý záber.
Našej malej priesvitajú zúbky už dlhé mesiace, keď sa jej začal tlačiť vonku tak sa jej urobila biela hrčka.
Má 13m a stále iba špičku toho jedného.