Ahojte,potrebujem poradit. Mam 4mesacneho synceka a podla dermatologicky ma premnozene kvasinky v tele,seboreu co sa prejavilo vyrazkami a cervenymi flakmi po celom tele.Dala nam na to namiesany krem z lekarne a imacort krem a potom sme mali pouzivat biodermu a brat probiotika...ja aj maly. To sme spravili a po tych mastickach sme sa krasne vycistili, ale ked sme zacali pouzivat biodermu,tak sa nam to vratilo a este horsie. Poradte prosim, co by mu mohlo pomoct? Dakujem vopred
@zufala1111 nie v pusinke nic nemal, mal virazky a flaky po tele a na hlavke seboreu... a stale ma tie virazky, ale citala som na nete,ze treba potierat sudocremom...tak skusame...
tak ale su to urcite kvasinky? lebo co ja viem tie maju ine prejavy. Sudocrem dost vysusuje mi sme tiez dost casto vyhadzani a ja nedam dopustit na excipial je aj detsky nam povedali v lekarni ze kludne aj dospelacky. Je perfektne lahky a super premastuje stal iba dake 4 eura
smiem vediet ako malemu zistili tie kvasinky? mal aj soor v pusinke? a ako vas preliecili?