Čauko, keď idete von s bábätkom zakrývate mu v tomto počasí v kočiari aj tvaričku aby nedýchalo studený vzduch? Dajme tomu v rozmedzí od +10° do -5°. Ak zakryvate tak aj keď je choré- hlieny sople?
Babatko je v kočíku nie? Das mu kryt tak, aby mu tam nefukalo🤷🏽♀️
@jjanulienka veď to by som aj ja povedala, ale svokra hneď že malý je chorý lebo dýcha v kociari studený vzduch…tak preto sa pýtam
Svokre povedz , že studený vzduch je zdravý..
Minule som počula v radiu rozhovor s lekárkou a neodporúča prekrývať ústa. Kočiar stačí. Ja som nikdy neprekryvala a ani uši nemala schované lebo vždy si čiapku vyhrnula a nič sa nestalo a neochorela.
Dieta nie je z cukru a ked nie je vonku vyslovene -15, tak ten vzduch je proste vzduch...nic neprekryvat, akurat ho pridusis v dobrej viere...
Neprekryvat. Nech dycha cerstvy vzduch.
Nikdy som mu ústa ani nos neprekryvala, je v kociari, tam mu nefuci
Však ani zima nie je. Nie nikdy som to nerobila
Nikdy som nezakrivala a to sa mi narodil v zime a spal celu zimu na balkone na cerstvom vzduchu 🙂
Prepac, ale ja toto osobne nepochopim. Ani tie kadejake utierky a deky na kociku, aby zamedzili privod vzduchu. Od veci, dietatu to robi iba zle jednoznacne. Cerstvy vzduch je zdravy.
Ďakujem za odpovede…tiež mi prišla hlúposť prekrývať ho
Studeny vzduch sa predsa v hornych dychacich cestach zohreje, do pluc ide podstatne teplejsi. 🤷🏻♀️ Nijake dieta nebolo este chore z toho ze dychalo studeny vzduch, pokial je dobre oblecene a nebolo chore uz predtym…
Nikdy som take nerobila a to mam jedno novembrove a jedno januarove
Ani v čase kovid sa malým deťom neodpocuralo prekryť dýchacie cesty pre riziko pri dusenia. Asi s nim nechodíš von keď je - 20 alebo fujavica, takže vôbec nie je dôvod prekrývať.
Nie pre pána, veď je to blbosť a nebezpečné. Svokru pošli do prdele s takými radami. Práveže je skôr nebezpečné keď si to tam dieťa zadýcha a navlhne mu to na ústach a okolo nosa. Napríklad látková plienka.
Dieťa je tvoje,a svokra nech si hlavu aj do vreca strčí ,aby studený vzduch nedýchala.
Nikdy som nezakryvala