Ahojte... som smutná...moja princezná čo sa veľmi rada kupkala má nejaký problem a neviem ho uz tyzden vyriesit... ☹ ....asi pred 6 dnami pri zmyvaní hlavy sa vo vode spravili bublinky zo samponu.... a zacala plakat...a od vtedy je kazde kupanie boj.. ☹ urcite sa jej nedostalo nic do ociek, len proste zbadala penu a hysak...a dnes?? tak revala az sa od placu pozvracala...Pomooooc.... ☹ ako ste natom s kupanim vy?? ide leto a ak sa bude bat vody no zbohom ☹ nechapem tomu ze co mohlo stat... ☹
my sme mali tiez obdobie, ked sa nechcela ani za nic posadit vo vani, a pritom sa dovtedy rada kupala... tak asi 2t sa len sprchovala po stojacky s revom, potom sme jej kupili penu do vody, novu hracku a preslo ju to
to pozname, Starsiu to chytilo ked sme sa raz vratili od nasich domo a to predtym sa kupala velmi rada. No a jedneho vecera rev ako o dusu a nervy s kupanim. Drzalo ju to asi 3 tyzdne apotom sa to same vratilo do normalu. Neviem cim to bolo doteraz. Tou zmenou, ze sme boli u nasich asi nie, ved to nebolo prvy raz, co sme tam boli a v konecnom dosledku kupat som ju opat isla doma...prosto mala take obdobie, ale boli to ozaj stavy hysterie a ako jedneho vecera prislo, tak aj jedneho vecera odislo. Chce to len klud a vydrzat 🙂
asi to chce len cas a nenutit. urcite casom na negativnu prihodu zabudne. skus ist do vane s nou, alebo sa proste len spolu sprchujte, vymyslite si nejaku zabavku, o par dni si to mozno ani nebude pamatat