Ahojte,uz cca 2 tyzdne moj 10 mesacny syn sa budi ráno s plačom,vidim ze este by spal ale uz nevie…moze to byt kboli tomu lebo mu idu zubky a boli ho?A je realne aby nurofen neucinkoval???lebo aj ked mu dam tak je placlivy a nervozny cely den…inak rano som mu dala hned Camiliu a dentinox na dasienka..doteraz tato kombinacia bola super,ale dneska nie…mam kontaktovat radsej pediatricku v pondelok?Co si myslite?
Inak aj ked cez den spi tak zobudi sa tak ako rano..
Kvoli tomu si myslim ze je este unaveny,lebo zobudi sa,pozre sa na mna,potom zase si lahne…a to urobi 10x a potom plac…cize trapi ma aj to ze hned sk lahne☹️
a nemoze byt hladny? nas sa kazde rano budi o 6:00, dame mu mlieko a spi dalej do 8:00 - ma 11M
a nemyslim si, ze toto je na pediatricku 🤷♀️ moze to byt hlad, separacna uzkost, regresia alebo velmi pravdepodobne zuby, u nas Nurofen ucinkuje vzdy ale ja ho davam vo velmi vynimocnych pripadoch, bud ked ma horucku alebo sa budu v noci s placom a viem, ze su to zuby, lebo ich uz vidim - inak by bol rok a pol na Nurofene kym vsetky vylezu 😬
A predchádzajúce zúbky sa tiež takto bolestivo prerezávali?
ak sa zobudí s plačom,dáš mu jesť?
separačná úzkosť...